Пак картерни газове??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Пак картерни газове??
Има ли филтър за картерните газове при м50 (без ванос), търсих с търсачката, ама нищо не излезе като за м50. Ако има такъв, дайте някоя снимка, че да го разкоствам 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Значи при мен от 1 отива един маркуч директно в маншона след дебитомера, съответно филтър не виждам. А какво е 2? И зад 2 има едно което съм означил със 3, прилича на някакво вакуумче, има си букса към него и единия от маркучите му отива в дросела?
Мерси на отзовалите се

Мерси на отзовалите се

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
За 1 така е, ама това 2
, и ако този маркуч на вакуум отива след клапата, т.е. директно в колектора но захванат на дросела може би е филтър на бензиновите пари, ама таз букса - нямам си идея.
Това М50В20 му сменяхме уплътненията на колектора, нови маркучи за вакууми, почистване стъпков мотор, че е на много хубаво място и сега колегата е много доволен от ДВГ-то. Ако имаш време да се видиме някъде да метна едно око на това нещо.

Това М50В20 му сменяхме уплътненията на колектора, нови маркучи за вакууми, почистване стъпков мотор, че е на много хубаво място и сега колегата е много доволен от ДВГ-то. Ако имаш време да се видиме някъде да метна едно око на това нещо.
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Ами аз и 2 и 3 мисля че са вързани с бензиновата система, но до сега не съм се хвавал да ги разкача да видя точно какво правят. За 3 си прав отива след клапатана дросела
Иначе навит съм да се видим, даже ако не е проблем да ги сравним с тази на приятеля ти
И аз така с М50-то виждаш как го бях разхвърлял, скоби маркучи, навсякъде съм обновил, но пак имам чувството че смуче въздух от някъде и явно нещо пропускам

И аз така с М50-то виждаш как го бях разхвърлял, скоби маркучи, навсякъде съм обновил, но пак имам чувството че смуче въздух от някъде и явно нещо пропускам

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Това 2 незнам как се казва ама знам, че е нещо за бензиновите пари.Май да връща излишния бензин в резервоара.
нещо такова беше
нещо такова беше
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Здравей, утре сутрин към 9,00 на паркинга на Била в Люлин и отиваме при колегата Престиж-нещо си. Тази сутрин вече потече радиатора и ще му правя ъпдейт утре, и колегата иска нещо по амартисьорите да правим. Обадисе да се разбереме.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ako фука масло от капака,или някой не е сложил предпазителя на смукателния вал
или маторя е взел дал 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
mityooo написа:номер 2 е карбонов филтър и няма нищо общо с картерните газове
Kакво филтрира 2?
Юзър написа:ako фука масло от капака,или някой не е сложил предпазителя на смукателния валили маторя е взел дал
Във валае проблема, ама коляновия, ше потърся от 28-ца

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ok
nParMaTuK написа:mityooo написа:номер 2 е карбонов филтър и няма нищо общо с картерните газове
Kакво филтрира 2?Юзър написа:ako фука масло от капака,или някой не е сложил предпазителя на смукателния валили маторя е взел дал
Във валае проблема, ама коляновия, ше потърся от 28-ца
Ееееее, не се наигра ти, ей........

Още ли не си решил проблема? Хайде после кажи кво сте направили с колегите...Успех

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
13 мнения
• Страница 1 от 1