Фарове In Pro
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Фарове In Pro
Въпроса ми е следния фаровете са Ин Про и са с вградени ангелски очи, но имам следния проблем като ги запаля свети само крайно дясно и крайно ляво по средата нищо не свети.Някой има ли представа от какво може да е 

Niki Lauda
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: Фарове In Pro
Niki Lauda написа:Въпроса ми е следния фаровете са Ин Про и са с вградени ангелски очи, но имам следния проблем като ги запаля свети само крайно дясно и крайно ляво по средата нищо не свети.Някой има ли представа от какво може да е
Пробай да пучукаш леко на стъклото..че и при мене единият ринг така ми напрай преди време...ако не отвори фара..и най вероятно е от кру6ките да не дават контакт

фаровете са така направени,че като пуснеш късите светлини ринговете на късите изасгват
светят само вътрешните "очи"...крушките явно не са много сполучливи и горят,затова отиваш в някоя автомания и си взимаш 2 крушки цокъл Н6 и си ги сменяш!!!
мисля,че бяха а-симетрични пъпките,но най-добре свали фара и вземи едната като отиваш да си купиш нови и задължително да са 6W

мисля,че бяха а-симетрични пъпките,но най-добре свали фара и вземи едната като отиваш да си купиш нови и задължително да са 6W
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i

Последна промяна Веселин|Василев на 14 Юни 2008, 15:47, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Веселин|Василев написа:
Ма ти чуваш ли се що говориш бе!!!
Недей да се изказваш неподготвен, да не ти се смеем, че това лично го открих по трудният начин... просто немците са умни хора и са направили логичната сметка, че 55W крушка сигура ще "покрива" една 6W... така че за кво да светят ринговете, когато зад тях крушката свети... нема сми... затва и пак логично първо горят H6-ците на дългите, щото те светят много повече... и затва и на човека му светят само на късите...
Лауда, отиваш в някой магазин за крушки или някоя автомания и си взимаш H6W, 6W... забелязах, че OSRAM вече имат Cool Blue и в H6 вариант, та ще ходя да проверя ква е далаверата и дали ги има и в BG

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Имате ли идея колко пари са тези Cool BLue вариант H7.
И от къде могат да се купят оригинални Osram, че вече си изпатих от едно менте
И от къде могат да се купят оригинални Osram, че вече си изпатих от едно менте

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Sry грешката е моя верно гаснали
ето научих нещо ново 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако има фенове на по-идейно светене на ринговете на InPro-то могат да опитат с H6W Cool Blue на OSRAM... вероятно ще светят по-"студено", само че са по 13лв... нещо не ми се даваха 52лв за 4 крушки и си взех за единият "дълъг" ринг (че угасна) една обикновена Hella за 6.8лв.. 

10 мнения
• Страница 1 от 1