Цена на лостова с-ма за ел.прозорци ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Цена на лостова с-ма за ел.прозорци ?
Някой да ми каже дали има същият проблем: следствие на счупване на пласмасовите щипки ,лостовата с-ма се изкривява леко и пада джама на страни ! Т'ва при компакт го прави редовно май?
Проверих в КАМОР цената е към 187 лв-бройката. Ако някой е имал същият проблем и го е решил по-просто моля да ме светне и мен? Комапкта на жената има нужда от смяна и на 2-те врати! Което прави около 400-500 лв с работата!
За 2-ра ръка и дума да не става,мисля дали има някъде на Симеон или в ЕВРО 07 по тънкана нещо?
Проверих в КАМОР цената е към 187 лв-бройката. Ако някой е имал същият проблем и го е решил по-просто моля да ме светне и мен? Комапкта на жената има нужда от смяна и на 2-те врати! Което прави около 400-500 лв с работата!

За 2-ра ръка и дума да не става,мисля дали има някъде на Симеон или в ЕВРО 07 по тънкана нещо?

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
И аз имах този проблем обаче със седан.Опитвах какво ли не,но без голям успех.Накрая си взех втора ръка за 50лв с ел.мотора и всичко заспа,вече близо година нямам проблем.Ти решаваш кой е по-добрия вариант за теб,ново или втора ръка,но смяната е задълйителна.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
не смея да взимам 2-ра ръка,защото няма гаранция че и то няма да е изкривено! Ще си поръчам нова система ,177лв струва! Тогава знам че със сигурност няма да имам ядове. 

- pistata9889
- ентусиаст
-
Значи изборът си е ваш.Но това искривяване не се получава само от пласмасовите водачи,преди да направите интервенцията огледаите добре уплътненията и водачите които са вътре във вратата.Откриите причината за искривяването и тогава сменяите,за да не се наложи после нова машинка.Това са препоръките от мен,които мога да ви дам.Успех.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
точно и аз щях да пусна същата тема днес
трябва ми механизма без моторчето (за предна лява врата). pistata9889 можеш ли да ми кажеш къде мога да намеря или да почвам да диря по 36-ците на части от форума. Мерси предварително 

- pistata9889
- ентусиаст
-
Аз го взег от Пловдив от една морга.Ако Пловдив ти е близо пиши на ЛС да ти дам точните кординати на моргата.
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
8 мнения
• Страница 1 от 1