МНОГО СТРАННО ОТ НЯКОЛКО ДНИ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW след BMW
Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче

МНОГО СТРАННО ОТ НЯКОЛКО ДНИ

Мнение от kinazo2000 » 12 Юни 2008, 19:41

Здравейте на всички
Много странно от няколко дни БМВ-318 тдс 97г , започна да пали малко по-трудно от нормалното.Имам предвид , че въртенето на стартера е по-дълго 3-4сек. Това го прави произволно и не е всеки път. Без занчение дали е студено или топло. Може би го прави веднъж или най-много два пъти през деня. Имам чуството, че го прави по-често от както намалее нафтата в резервоара.
Сменил съм подгревните свещите и горивния филтър
Някой да знаее нещо по въпроса ? ГОривна помпа ми казват някои имало някакви клапанчета за обратното гориво и те засеждали така ли е не е ли е ?
Дайте някакво предложение.
В Света има само три букви за автомобил: B M W

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 12 Юни 2008, 20:11

не знам дали и при тдс-а е същото ама аз от помпа преди няколко дена бях ето така :mhihi:
Изображение
симптомите бяха същи понякога палеше по-трудно, и веднъж даже не запали, добре че бях в града и то точно на бензиностанция, че ако ме беше оставиля някъде по чукарите сигурно щях да я забутам по някой наклон :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW след BMW
Мечтае да кара: Само служебни 730-ки IS-ки
Детайли за колата: Гориво+нафта=тракторче

Мнение от kinazo2000 » 12 Юни 2008, 21:25

bmw325ci написа:не знам дали и при тдс-а е същото ама аз от помпа преди няколко дена бях ето така :mhihi:
Изображение
симптомите бяха същи понякога палеше по-трудно, и веднъж даже не запали, добре че бях в града и то точно на бензиностанция, че ако ме беше оставиля някъде по чукарите сигурно щях да я забутам по някой наклон :mhihi:

Имаш предвид че си бензин и ти прави същото така ли ? КЩогато си с по малко бензин и ли нещо друго
В Света има само три букви за автомобил: B M W

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 14 Юни 2008, 0:34

Преди малко четох тема в която казваха че ако ти е запушена цедката на помпата,почва да тегли гориво от обратния маркуч,и нивото трябва да е по голямо.Може и при вас да е така. Това прочетох това казвам.Дано да съм бил полезен.Уапех.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Назад към E36