Помогнете на новобранеца !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Вдигаш задницата от двете страни на крик и въртиш едната гума при освободени предавки.Ако се въртят в една посока си с шпер,ако се въртят в противоположна-съжаляваш малко и продължаваш да си караш 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Вариант 1:Лягай отдолу и гледай ко пише на дифа (ако има S си Slider
)
Вариант 2: Напиши си ВИН кода в полето за тази цел на сайта http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/ и след 2 дена имаш поща с Хтрите които ти е имала колицата напускайки завода.

Вариант 2: Напиши си ВИН кода в полето за тази цел на сайта http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/ и след 2 дена имаш поща с Хтрите които ти е имала колицата напускайки завода.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:Вариант 1:Лягай отдолу и гледай ко пише на дифа (ако има S си Slider)
Колега това с ВИН го правих но може да е слаган допълнително ШПЕРА и затова искам да го провера, защото ми го продадоха и ми казаха че има. Но аз съм Българин и не вярвам на никои докато не видя аз лично !
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
plradev написа:Вдигаш задницата от двете страни на крик и въртиш едната гума при освободени предавки.Ако се въртят в една посока си с шпер,ако се въртят в противоположна-съжаляваш малко и продължаваш да си караш
тжа ще ти наи лесно сигурно да прожериш,а колкото до това което са ти казали продалжавай да не вяржаш докато не видиш
plradev написа:Вдигаш задницата от двете страни на крик и въртиш едната гума при освободени предавки.Ако се въртят в една посока си с шпер,ако се въртят в противоположна-съжаляваш малко и продължаваш да си караш
значи колега хващам едната гума и въртя и с нея едновременно трябва да се върти и другата без да я пипам ???
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
За пореден път ще цитирам бат Енджи и неговото писание от преди 2 години: "Отиваш на първото удобно широко място, на което не застрашаваш никого, спираш на място, навиваш ляв волан (ама не докрай, че ще скапеш хидравликата), вкарваш първа, вдигаш оборотите на 5000, пускаш рязко съединителя и..." трябва ли да продължавам 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
err0r написа:За пореден път ще цитирам бат Енджи и неговото писание от преди 2 години: "Отиваш на първото удобно широко място, на което не застрашаваш никого, спираш на място, навиваш ляв волан (ама не докрай, че ще скапеш хидравликата), вкарваш първа, вдигаш оборотите на 5000, пускаш рязко съединителя и..." трябва ли да продължавам

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
disabled-Да колега,но трябва да се върти в същата посока (ако имаш шпер) ако се върти обратно спрямо спрямо посоката в която ти въртиш за съжаление няма да си с шпер!
Влез в Е30 там има важна тема за шперовете!Успех,дано да имаш
Влез в Е30 там има важна тема за шперовете!Успех,дано да имаш

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Re: Помогнете на новобранеца !
disabled написа:Колеги как мога да разбера колата ми има ли ШПЕР ?
Или даваш на някой от форума дето разбира да я пробва и да ти каже!

10 мнения
• Страница 1 от 1