Глупав въпрос за резервоара
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Глупав въпрос за резервоара
Аве днеска ходих да пълня почти празен резервоар с 30 литра... И нашият пълни и пистолета му спира... Пълни... И спира.
И вика, резервоара пълен. Пистолета му се пуска ограничителя...
Е как ве? Аз лично съм му слагал 55 литра.
Имахме малък спор, викат, пистолета ОК...
?????????????
Що е то? Как тъй не събрах 33 литра?
20 км. след лампа?
Аз имах едни проблеми малки с колата...
Дали може да са от това?
Възможно ли е в резервоара да има някакво налягане към на тея чукове пистолета???
Възможно ли е да е пълен наистина, въпреки че е празен и как да проверя??? И ко ше е туй? Вода??? 30 литра ??????????
Със сигурност трябваше да има място за бензина... Засичам си постоянно и смятам добре....
? Ко да прайм?
И вика, резервоара пълен. Пистолета му се пуска ограничителя...
Е как ве? Аз лично съм му слагал 55 литра.
Имахме малък спор, викат, пистолета ОК...
?????????????
Що е то? Как тъй не събрах 33 литра?
20 км. след лампа?
Аз имах едни проблеми малки с колата...
Дали може да са от това?
Възможно ли е в резервоара да има някакво налягане към на тея чукове пистолета???
Възможно ли е да е пълен наистина, въпреки че е празен и как да проверя??? И ко ше е туй? Вода??? 30 литра ??????????
Със сигурност трябваше да има място за бензина... Засичам си постоянно и смятам добре....
? Ко да прайм?
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Дзвер свали помпата и ще видиш до къде ти е нивото на бензина.30л са горе доло един пръст над казанчето в което се потапя помпата.А и какво ти показа на таблото,и разклати ли колата ако се е получила въздушна възглавница да излезе въздуха.Знаеш че резервоара е двукамерен и има два датчика за горивото може и там да има проблем в правилното отчитане.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
С помпата няма да се справя сам, нито имам инструменти, нито познания... Но благодаря за идеите, може верно да има някакъв странен проблем с двукамерността.
За друга бензиностанция, то е ясно, ще пробвам, но не веднага.
Щудех се... Чудех се дали това треперене на празен ход и странните стартове понякога не мога да си ги обясня така....
Поздрави!
За друга бензиностанция, то е ясно, ще пробвам, но не веднага.
Щудех се... Чудех се дали това треперене на празен ход и странните стартове понякога не мога да си ги обясня така....
Поздрави!
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
На мен ми отчита правилно и всичко по колата ми е наред.Въпреки това ми се случи веднъж същото.На следващото зареждане всичко си беше ок
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Съжелявам за офф-а но да попитам колко литра е резервоара на 318ис 96-та. Мислех че е 60литра, но пълня все до горе и според показанията на стреката стигнах до извода че моя събира не повече от 55 литра. Нещо не е наред или си е толкова ?
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
колега зимаш една пръчица и я пъхаш в резервоарната тръбичка.
аз така ходя за риба с жигулката, но не й работи таблото и никога не знам кво стаа с тая кола. просто си мера преди път

аз така ходя за риба с жигулката, но не й работи таблото и никога не знам кво стаа с тая кола. просто си мера преди път

Следващият път когато ходих да си наливаш бензин,кажи на бензинджията да регулира пищова така,че да се пълни с по-слаба струйка.И с мен са спорили,даже са ми се карали,:-)че не може бензин повече да побере...,е оказа се че на друга бензиностанция може...
Може,може,.....всичко е възможно,само младост се не връща!!!
Може,може,.....всичко е възможно,само младост се не връща!!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
И на мен ми се е случвало същото нещо. Пистолета им изключва, а резервоара е само до половината и то на една и съща бензиностанция. Така, че проблема не е от колите. Вече не зареждам там и няма проблем.
11 мнения
• Страница 1 от 1