Десните мигачи мигат два пъти по бързо :(

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 8:30

Странно. Сутринта по пътя за работа всичко си беше Ок :roll: ... По обед мисля да разчовъркам крушките на мигачите да видя да не би нещо да не прави контакт...и трите мигача от дясно си светеха тази сутрин като ги проверих, но пък и мигането си беше ок...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 11 Юни 2008, 9:09

Не е тема за спор, но не е вариант релето според мен. Аз на другата кола съм го сменял това реле.

Но то мигаше мноооооогооооо бавно. Не мисля че е възнможно да почне да мига много бързо обаче, особено само от едната страна.

На един приятел и на двете страни му мигат много бързо, а няма изгорели крушки. И колата винаги е била така. Така че никога не знаеш какво са ти правили по инсталацията.

someone - Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контакт ;) сваляш една по една и чистиш хубаво :)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Юни 2008, 14:07

liloff написа:Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контакт ;) сваляш една по една и чистиш хубаво :)

Верно си е, ама като си представих как я закотвям пак в сервиз за неопределено време и...

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 11 Юни 2008, 14:15

не се шашкай братле за такова нещо не се жлиза в сервиз :mhihi:
и на мен ми се е случвало такова цъкане - или крушка или кофти връзка ;)
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 12 Юни 2008, 0:29

liloff написа:Не е тема за спор, но не е вариант релето според мен. Аз на другата кола съм го сменял това реле.

Но то мигаше мноооооогооооо бавно. Не мисля че е възнможно да почне да мига много бързо обаче, особено само от едната страна.

На един приятел и на двете страни му мигат много бързо, а няма изгорели крушки. И колата винаги е била така. Така че никога не знаеш какво са ти правили по инсталацията.

someone - Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контакт ;) сваляш една по една и чистиш хубаво :)

Възможно е крушките да са с по-малка мощност или поне една от ляво и една от дясно. Трябва да са 21 вата и предната и задната и всичко си цъка нормално. Това не важи на новите коли дето и целия стоп да ти падне по патя само компютъра ти казва, че има проблем със стопа, а цъкането си е нормално. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Предишна

Назад към E36