Десните мигачи мигат два пъти по бързо :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Странно. Сутринта по пътя за работа всичко си беше Ок
... По обед мисля да разчовъркам крушките на мигачите да видя да не би нещо да не прави контакт...и трите мигача от дясно си светеха тази сутрин като ги проверих, но пък и мигането си беше ок...

Не е тема за спор, но не е вариант релето според мен. Аз на другата кола съм го сменял това реле.
Но то мигаше мноооооогооооо бавно. Не мисля че е възнможно да почне да мига много бързо обаче, особено само от едната страна.
На един приятел и на двете страни му мигат много бързо, а няма изгорели крушки. И колата винаги е била така. Така че никога не знаеш какво са ти правили по инсталацията.
someone - Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контакт
сваляш една по една и чистиш хубаво 
Но то мигаше мноооооогооооо бавно. Не мисля че е възнможно да почне да мига много бързо обаче, особено само от едната страна.
На един приятел и на двете страни му мигат много бързо, а няма изгорели крушки. И колата винаги е била така. Така че никога не знаеш какво са ти правили по инсталацията.
someone - Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контакт

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
liloff написа:Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контактсваляш една по една и чистиш хубаво
Верно си е, ама като си представих как я закотвям пак в сервиз за неопределено време и...
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
не се шашкай братле за такова нещо не се жлиза в сервиз
и на мен ми се е случвало такова цъкане - или крушка или кофти връзка

и на мен ми се е случвало такова цъкане - или крушка или кофти връзка

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
liloff написа:Не е тема за спор, но не е вариант релето според мен. Аз на другата кола съм го сменял това реле.
someone - Брат ти толкова шум вдигна за един слаб контактсваляш една по една и чистиш хубаво
Възможно е крушките да са с по-малка мощност или поне една от ляво и една от дясно. Трябва да са 21 вата и предната и задната и всичко си цъка нормално. Това не важи на новите коли дето и целия стоп да ти падне по патя само компютъра ти казва, че има проблем със стопа, а цъкането си е нормално.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2