Странен проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 10 Юни 2008, 22:42

смених и шарнирите маика му стара и пак на реглаж минах и човека вика сега требва да е ОК щото вече нямаш нищо счупено ... викам ОК...е да ама не още ме метка по пътя като види коловози .... направо вече незнам кво става!А колата не сам я бил а пък като я купих неправеше така!!!! Там колеги в това ХЕЕД 91 (понеже още не сам ходил И до там) имат ли си компютри ала бала ... мисълта ми е да я качат на компютрите и да кажат вече кво и е със сигурност щото направо се стресирах с тая кола!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 10 Юни 2008, 22:46

С колко големи джанти караш?
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mityooo » 10 Юни 2008, 22:57

А да си взимал някое бордюрче и да ти е вече "отворена" задницата :?: :idea: Ефекта е същия.Колата сменя посоката най ненадейно .

Отиди в първия читав сервиз и провери геометрията на колата :!:
0898578595

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 10 Юни 2008, 23:10

джантите са 16 !А колега ако имаш в предвид под бордюрче да сам я удрял в бордюр някой път "да" ударих я веднъж в началото още но много по късно дойде проблема!!!А под отворена задница .... незнам кво разбираш но ми яде гумите задните от вътрешните страни а предните са си нормални!! Кажи каде е читавия сервиз и ще отида!!!!И какво точно да правя диагностика ли трябва да ми правят няква ли кво точно че се оплетох вече а проблема си го има!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mityooo » 10 Юни 2008, 23:39

Stili написа:А под отворена задница .... незнам кво разбираш , но ми яде гумите задните от вътрешните страни а предните са си нормални!!

Опаа .Дойдохме си на думата значи ;)

Потърси ме на скайпа да не става "реклама" на сервиза дето ще те пратя :!: Или утре към обяд на мобилния .
Имат добър стенд ,а и кой да му "разбира" :yes:

0898578595

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Re: Странен проблем

Мнение от BeXTMaN » 11 Юни 2008, 2:15

Stili написа:Значи като вляза в някой коловоз нормално колата да стане неустойчива ама мойта направо е.... направо ужас! Възможно ли е да е от гумите понеже са на 45????Кажете кво да направя??Преди небеше чак толко сега е много и направо си е опасно да карам с повече от 120 колата се мята по пътя като изпреварвам!

и мойта направо се разпадаше и хлопаше - и хоп тампони на моста :mhihi: провери тях

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Юни 2008, 9:55

абе според мен е по възможно да ти го прави защото са ти широки гумите... 225 са нали :mhihi:
нормално е в по големи коловози да ти прави проблеми...

П.С. сложих отпред 215 на 40 и се родих от към проблеми с овладяването в коловози 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 11 Юни 2008, 18:37

Отностно тампоните колега смених ги И ТЯХ! Ебати аз не се шегувам че сам сменил всичко по колата (то не е всичко още де щом го има проблема ама...) а за гумите и на мене вече ми минава през главата да опитам с други но не е ли височината проблема а не ширината смисал да мойте са 225 сега и найстина са прекалено широки щото като навия пълен и опират в калниците обаче мислех да опитам с по високи знам ли ...тия са ми на 45 височина по надолу немога да я сваля щото страдам много като доиде заспал полицай...... .... ...... виждал сам много като мене и мисла че се сещате за какво говоря:)

Предишна

Назад към E36