Странен проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
смених и шарнирите маика му стара и пак на реглаж минах и човека вика сега требва да е ОК щото вече нямаш нищо счупено ... викам ОК...е да ама не още ме метка по пътя като види коловози .... направо вече незнам кво става!А колата не сам я бил а пък като я купих неправеше така!!!! Там колеги в това ХЕЕД 91 (понеже още не сам ходил И до там) имат ли си компютри ала бала ... мисълта ми е да я качат на компютрите и да кажат вече кво и е със сигурност щото направо се стресирах с тая кола!!!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
джантите са 16 !А колега ако имаш в предвид под бордюрче да сам я удрял в бордюр някой път "да" ударих я веднъж в началото още но много по късно дойде проблема!!!А под отворена задница .... незнам кво разбираш но ми яде гумите задните от вътрешните страни а предните са си нормални!! Кажи каде е читавия сервиз и ще отида!!!!И какво точно да правя диагностика ли трябва да ми правят няква ли кво точно че се оплетох вече а проблема си го има!!!!!
Stili написа:А под отворена задница .... незнам кво разбираш , но ми яде гумите задните от вътрешните страни а предните са си нормални!!
Опаа .Дойдохме си на думата значи

Потърси ме на скайпа да не става "реклама" на сервиза дето ще те пратя

Имат добър стенд ,а и кой да му "разбира"

0898578595
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
Re: Странен проблем
Stili написа:Значи като вляза в някой коловоз нормално колата да стане неустойчива ама мойта направо е.... направо ужас! Възможно ли е да е от гумите понеже са на 45????Кажете кво да направя??Преди небеше чак толко сега е много и направо си е опасно да карам с повече от 120 колата се мята по пътя като изпреварвам!
и мойта направо се разпадаше и хлопаше - и хоп тампони на моста

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе според мен е по възможно да ти го прави защото са ти широки гумите... 225 са нали
нормално е в по големи коловози да ти прави проблеми...
П.С. сложих отпред 215 на 40 и се родих от към проблеми с овладяването в коловози

нормално е в по големи коловози да ти прави проблеми...
П.С. сложих отпред 215 на 40 и се родих от към проблеми с овладяването в коловози

- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Отностно тампоните колега смених ги И ТЯХ! Ебати аз не се шегувам че сам сменил всичко по колата (то не е всичко още де щом го има проблема ама...) а за гумите и на мене вече ми минава през главата да опитам с други но не е ли височината проблема а не ширината смисал да мойте са 225 сега и найстина са прекалено широки щото като навия пълен и опират в калниците обаче мислех да опитам с по високи знам ли ...тия са ми на 45 височина по надолу немога да я сваля щото страдам много като доиде заспал полицай...... .... ...... виждал сам много като мене и мисла че се сещате за какво говоря:)
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2