помпата в резервоара 325 тдсс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
помпата в резервоара 325 тдсс
Може ли някой да ми каже кога работи помпата в резервоара на тдс-са
Винаги ли или само когато подгряват свещите, веднъж я чувам друг път не я чувам и накрая я свалих.
Подава и ток ама няма никой ни гъг ни мъг!!!
Слагам я първия път я чух и за да се уверя извадих накрайника на филтъра и потече .
И това и беше сега нито я чувам нито хвърля гориво
Работи си когато поиска а и може да е съвпадение но от някъде смуче възхух толкова много че за една вечер маркуча и филтъра остават празни.
Каква е връзката между дърпането на въждух и неработещата помпа не ми става ясно . Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.
Винаги ли или само когато подгряват свещите, веднъж я чувам друг път не я чувам и накрая я свалих.
Подава и ток ама няма никой ни гъг ни мъг!!!

Слагам я първия път я чух и за да се уверя извадих накрайника на филтъра и потече .
И това и беше сега нито я чувам нито хвърля гориво

Работи си когато поиска а и може да е съвпадение но от някъде смуче възхух толкова много че за една вечер маркуча и филтъра остават празни.
Каква е връзката между дърпането на въждух и неработещата помпа не ми става ясно . Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Клапанче си сложи след филтъра:)Поне да не ти връща горивце::)Ама така е както казват земи си ТДС че да се видиш в проблем;)

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- plamenpenis
- кандидат ентусиаст
-
dancenation написа:Клапанче си сложи след филтъра:)Поне да не ти връща горивце::)Ама така е както казват земи си ТДС че да се видиш в проблем;)
да бе!!!
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
8 мнения
• Страница 1 от 1