М44 стъпков мотор ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
М44 стъпков мотор ?
Колеги не ми е ясно как да стигна до този стъпков мотор.Гледах една схема, но за М42 и нещо ми се струва, че не е като на М44.Имайте в предвид, че съм малоумен и ми трябва по-подробно обяснение, а най-добре и снимки 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колега като отвориш капака и застанеш точно срещу колата това е закачено с 2 болта на смукателния колектор точно срещу тебе до гофрирания маркуч дето влиза въздуха към колектора. Към него има една електрическа букса от долната му страна. За разлика от М50/М52 където е на много трудно достъпно място на нашите мотори е изключително удобно разположен.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
vitamincpp написа:Колега като отвориш капака и застанеш точно срещу колата това е закачено с 2 болта на смукателния колектор точно срещу тебе до гофрирания маркуч дето влиза въздуха към колектора. Към него има една електрическа букса от долната му страна. За разлика от М50/М52 където е на много трудно достъпно място на нашите мотори е изключително удобно разположен.
Колагата добре го е обяснил, накратко казано до датчика за дроселовата клапа.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
като го извадиш го остави едно денонощия в короселин или по бързия на4ин дай да до по4истят на ултразвук за 10-15лв
BMW 318is
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Един ден в кореселин:shock:, и после да ли ще работи ? Вземи си купи еди спрей за почистване на карбуратори и действай с него, и една малка четка да търкаш.
6 мнения
• Страница 1 от 1