Джанти ет13 j 8.5 стават ли ......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
sabi1984 написа:е как на джанта 8,5j да сложи гуми 205те ще са супер тесни за тия джанти.после що имало ухлузване по борда,неравномерно износен грайфер и цицини по гумите
![]()
Така е баце...гъзарията иска жертви.
Ако си караш колата един път в седмица за удоволствие...просто да се повозиш може да се направи компромис...обаче да я караш всеки ден и да си вършиш работа с нея...просто ще съсипеш и гумите и джантите и просто няма смисъл.
Та като цяло трябва да кажа...става...но изобщо не го препоръчвам!

Преди друго говорех...да се ева...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- alonc
- Потребител
-
- Кара: Е39 520i
- Мечтае да кара: e39 M5
:)
не да не говорим че 215гуми са прекалено тесни за джанта 8,5j.за такива джанти гумите трябва да са поне 235или 245
Колко сигурни сте в това мнение .. аз карам с точно такива джанти на 8.5 и гуми 215 45 17. Тролчо ако искаш можеш да видиш как седят ... а и проблем с джантите точно в нашите дупки несам имал. Незнам защо бързате да се фукате толкова с знанията си

какви слухове бе колега иди при някой гумаджия и го питай колко трябва да е широка гумата за джанта 8,5j да видиш какво ще ти каже.
аз знам че 215 ще се разпъне по джантата,но това не е добър вариянт,защото борда на гумата изобщо няма да покрива джантата съответно джантата ще остане незащитена и при доближаване на някой тротоар джантата ще бъде надрана,да не говорим че гумите ще се износят много кофти и т.н.
като ще правите нещо правете го като хората
не на селския тунинг

аз знам че 215 ще се разпъне по джантата,но това не е добър вариянт,защото борда на гумата изобщо няма да покрива джантата съответно джантата ще остане незащитена и при доближаване на някой тротоар джантата ще бъде надрана,да не говорим че гумите ще се износят много кофти и т.н.
като ще правите нещо правете го като хората

не на селския тунинг

- TroLchO
- кандидат ентусиаст
-
ади стига джантите ги копувам ако ми упират много ще си раздуя веждите един приятел от варна има машина за раздуване на вежди но и аз смятам че със гуми 205 40 няма да упират пък кот стане мераклии ша има да ги купят сигорен съм
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
TroLchO написа:ади стига джантите ги копувам ако ми упират много ще си раздуя веждите един приятел от варна има машина за раздуване на вежди но и аз смятам че със гуми 205 40 няма да упират пък кот стане мераклии ша има да ги купят сигорен съм
Евала колега така трябва да се разсъждава!

Пусни снимки като сложиш гумите и джантите.
И я раздуй малко за машинката за раздуване!
- TroLchO
- кандидат ентусиаст
-
машинката се фаща за главините и прави полу оборот като иправя рабовете на калника така става прав и влиза сичко (за джантите говоря де )
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
TroLchO написа:машинката се фаща за главините и прави полу оборот като иправя рабовете на калника така става прав и влиза сичко (за джантите говоря де )
Ми ние тука издирвахме точно таква машинка. Тая година като тръгна за морето може да се обадя да ме свържеш с тия хора, за една процедура, че и при мен има нужда...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2