Проблем с реле за мигача
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- splitt
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 Compact
Проблем с реле за мигача
Здравейте. Имам следният казус:
Десният ми мигач не работи (нито отзад, нито отпред). Изобщо не цъка. Смених бушоните, не е от тях. Реших да оставя колата на сервиз. Там ми взеха 36 лв. само защото са й отворили арматурното табло, видели са, че релето е изгоряло и не са могли да го оправят. Казаха ми, че било "вградено в арматурното табло" и че дори не излизало като резервна част. Според тях трябвало да сменям цялото арматурно табло.
На мен това ми звучи нелепо обаче. Можете ли да ми дадете някаква идея как да постъпя?
Благодаря предварително.
P.S. Колата е '95 E36 Compact, 316i
Десният ми мигач не работи (нито отзад, нито отпред). Изобщо не цъка. Смених бушоните, не е от тях. Реших да оставя колата на сервиз. Там ми взеха 36 лв. само защото са й отворили арматурното табло, видели са, че релето е изгоряло и не са могли да го оправят. Казаха ми, че било "вградено в арматурното табло" и че дори не излизало като резервна част. Според тях трябвало да сменям цялото арматурно табло.
На мен това ми звучи нелепо обаче. Можете ли да ми дадете някаква идея как да постъпя?

P.S. Колата е '95 E36 Compact, 316i
- splitt
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 Compact
Ами аварийките като ги включа и светят само отляво (много е гадно, защото изглежда сякаш давам ляв мигач). Не знам дали са на едно реле.
3 мнения
• Страница 1 от 1