Омръзна ли ви да четете в раздел продава....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Омръзна ли ви да четете в раздел продава:продавам бензинов храсторез, енциклопедия на футбола, нов GSM ама без гаранция....

Анкетата свършва на 07 Юни 2008, 15:57

Да
27
32%
Не
31
37%
Не ми пука....
26
31%

Общо гласове : 84
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от roki77 » 23 Май 2008, 21:26

Има и интересни обави. Вчера един колега продаваше телефонче LG Prada на готина цена. Питам жената, искаш ли го, а тя Не.! Искам да ми даваш колата да карам!? Заеби!!! Е са пак ме муфти утре да кара???
Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 23 Май 2008, 21:48

D3BEP написа:Щото като търся джанти в тема за кокошки няма да влезна.... Ако може обявите да се разделят на "модели" и "други"....

Ся няма са обиждаме на кокошки, дееба :mhihi: :mhihi: .

roki77 написа:...искам да ми даваш колата да карам...

Давай й да кара брат ко са прайш ся мамка му, нека си чеше крастата
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 23 Май 2008, 22:26

Ами нямам нищо против да има такива обяви тука, ама в отделна секция...примерно ПРОДАВА РАЗНИ.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 23 Май 2008, 22:41

НЕ не ми е омръзнало щото е ПРОДАВА а има и ПРОДАВА АВТОМОБИЛИ точно заради това който има нужда влиза който иска кола в другия. Тая анкетка не ми се вижда много на място ама айде свободна държава сме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Май 2008, 22:57

арна си е .. то си пише у заглавията които не го кефи да не чете ... па и то без спам неможе ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 23 Май 2008, 23:26

boricha написа:Проблема е че когато ни потрябват части трябва да гледаме обяви за кокошки, докато попаднем на каквото ни трябва, пък и търсачката не е на гугъл все пак :))) пада си търсене

Търсачката не е на гугъл но и това не е гугъл ;) В търсачката имаш достатъчно опции да сортираш и отсееш излишните неща ;)

D3BEP написа:Според мен там е прегледността. Ако може обявите да се разделят на "модели" и "други". Модовете ще кажат, но там някъде е прегледността, а не да забраним лаптопите и телефоните..

Бате, то тва си зависи от културата на "продавачите" нищо не им пречи да напишат "джанти 17ски еди кви си еди щоси за еди кой си модел" :mhihi: ако тряа модовете да им обясняват това не ми се мисли докъде сме я докарали :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е61 535d & e53 3.0d

Мнение от pimienta M3 » 24 Май 2008, 0:15

стан написа:Не ми писна да чета обявите на хората в продава, но ми писна да чета глупости в Е36...

Колегата каза тежката дума !!! :D :!:
I FEEL MTASTIC !
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 24 Май 2008, 2:04

Тук трябва да се намесят модовете, примерно за джантите да се пише марка, размери за еди ква си кола и цена, а относно всички продажби извън авточастите може да се отделят в отделна тема както "Продава-Автомобили", но модовете трябва да се намесят по тоз въпрос.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 24 Май 2008, 11:22

Как ще ни омръзне бре,незнам какво щях да правя без тая тема продава :mhihi: ,що неща си накупих оттам,уе уеееееееее :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,а що неща си продадох уе-уееее :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Май 2008, 11:24

стан написа:Не ми писна да чета обявите на хората в продава, но ми писна да чета глупости в Е36...

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 24 Май 2008, 12:56

Maverick_VS написа:Защо да са само свързани с автомобилите обяви :roll: ?! Виждал съм доста интересни обяви извън авточастите, които са ме заинтригували, пък и аз съм пускал ;)! Според мен е тъпо да се ограничават така нещата! Май мястото не и е в е36 на тази анкета :roll: ?!

Този отговор препокрива моето мнение.Доста от потребителите посещават само и единствено този форум, така че е удобно ако попаднеш на нещо извън света на автомобилите. Верно събира се доста за четене ако не си влизал 2-3 дни... :mhihi: , но аз не съм против.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Предишна

Назад към E36