Е36 - ъпгрейди на модела ??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Е36 - ъпгрейди на модела ??
интересува ме от коя година и месец точно започва да се произвежда Е36 - фейслифта и от коя година и месец точно се слага този така наречения цифтов климатроник..... ?
Благодаря предварително за отговорите !
Благодаря предварително за отговорите !
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е няма ли у тая търсачка някво подробно инфо
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Има една много хубава тема в дъ беста
Много ми е странно,как хора регнати преди 5 години могат да задават такива въпроси и незнаят,че форума има търсачка
Много ми е странно,как хора регнати преди 5 години могат да задават такива въпроси и незнаят,че форума има търсачка

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
дигиталния климатроник е след 95-та 2 или 3-ти месец виждал съм 95 януари с врътки и 2 аербега ,2-та бега се слагат от 94-та 10 месец или 11 не съм много много сигорен но об6то зето е горе доло това , маи бронята с малката ре6етка върви със 2 бега 1 бег старата броня..
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
BMWm5 написа:дигиталния климатроник е след 95-та 2 или 3-ти месец виждал съм 95 януари с врътки и 2 аербега ,2-та бега се слагат от 94-та 10 месец или 11 не съм много много сигорен но об6то зето е горе доло това , маи бронята с малката ре6етка върви със 2 бега 1 бег старата броня..
това беше всичко което целях с темата си !!! Благодаря за отговора !!
Но, разбира се, както и всички останали теми във форума и тази не беше подмината от "сърказма" на разните му и там "потребители-семкаджии", регистрирали се не знайно и те защо.
Има една много хубава тема в дъ беста
До колкото прочитам в поста ми питам за МЕСЕЦА в който стават модофикациите !!! Къде в тази (иначе наистина достойна за най-добрите тами, тема) става въпрос за това което питам.... ???
хора регнати преди 5 години могат да задават такива въпроси
имах регистрация и още от 2002-ра и следя форума още от както беше в dir.bg-то и се радваше на изключително малко хора, но с истински ентусиазум към марката,голяма част от които за огромно съжеление не пишат вече в този форум(има много изписано по темата вероятно вие като занещи за търсачката на форума ще си намерите).
Не разбирам кво толкова има като не знаеш просто да не пишеш или просто да се отговори на тази тема и да се приключи с нея.
П.С.
С всеки изминал ден ми става все повече жал за този форум..........
Аре заключвайте !!
Да то тук да не напишеш нещо веднага ще се намери накой да ти осере темата
аз като пиша тема сериозно се замислям върху нея и се чудя да ли изобщо да я пускам при условие,че няма начин да няма спам и осиране
всичко друго но не и по темата
Извинявам се за това но заради такива изпълнения ги няма знаещите и можещи хора във форума готови да помогнат,но уви нямаги липсват

Извинявам се за това но заради такива изпълнения ги няма знаещите и можещи хора във форума готови да помогнат,но уви нямаги липсват

Romeo_0 написа:Да то тук да не напишеш нещо веднага ще се намери накой да ти осере темата
Ми погледни сериозните теми-средно по 4-5 страници всяка, докато темата с глупостите, която между другото се пуска за 3ти път от първа страница, за отрицателно време става над 100 страници... Сега най-вероятно ще заключат и тази тема...

10 мнения
• Страница 1 от 1