e38 725 Тдс
Модератор: Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
e38 725 Тдс
Коеги реших да пусна тука тази тема.Та въпроса ми е решил съм да зимам поредното Бмв и съм замислил 725 тдс но много се колебая главно заради двигателя.Вие какво ще ме посаветвате 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
l-s написа:Имах впредвид информацията намерих
И аз това имах в предвид - че само за 8 мин. я намери...
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Вуйчо ми има 725 тдс + чип 180 коня с автоматик. И не смятам, че е недоволен той на Ауди беше фен. Ама след 7цата май е на Бмв фен.
Купи я на 430 000 километра преди 2-3 години. И си я кара още сега я продава за 15 000 лева. 98ма година темпомат автопилот борд АСЦ телефон кожа сензор дъжд ксенон вакуум багажник и друго сигурно има ама не се сещам. Иначе откак е в него в друг сервиз освен на бмв не е влизала и напоследък почти не е влизала освен за козметични ремонти.
Мисля, че върви повече от моята М50Б20 а е доста по-тежка + тва че е автомат. По пътя за СФ доста ГТИ-ки са оставали разочеровани.
Купи я на 430 000 километра преди 2-3 години. И си я кара още сега я продава за 15 000 лева. 98ма година темпомат автопилот борд АСЦ телефон кожа сензор дъжд ксенон вакуум багажник и друго сигурно има ама не се сещам. Иначе откак е в него в друг сервиз освен на бмв не е влизала и напоследък почти не е влизала освен за козметични ремонти.
Мисля, че върви повече от моята М50Б20 а е доста по-тежка + тва че е автомат. По пътя за СФ доста ГТИ-ки са оставали разочеровани.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
недей с житиайките,че ей ся ща полазят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Значи прочетох много мнения и разбрах че ако е подържан Тдс-а и му работи на 6 охладителната система няма да имам проблем.Наясно съм че не е най-добрия избор тсд по-добре 730д ,но нямам толкова финанси а мен ми трябва вече не да дрифтира и да правя стартове а вече за семеина кола
Кажете още някое друго мнение

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
друго си е големия параход , боли те оная работа че някав тъп голф можел да те мине на някои светофар , само че ти като слезнеш от колата няма да имаш нужда от космодиск .
лапаи седмак и не се чуди

It`s party time !
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Взимай седмак и не се чуди даже се продава такъв по-горе описаният от мен. Последната година в серви не е влизал освен за козметични ремонти. И в сервиз различен от сервиза на БМВ във варна не е влизал.
Перфектен автомобил просто.
Перфектен автомобил просто.
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3