колеги кажете
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
drmirchev написа:A иначе прябва ли нещо да свети там по принцип че моети ич не се появява се едно го няма.Якажете вашите какво показват по принцип и като се занулят и като трябва да се занули???
Еми на мен ми действа само за малото

metatron написа:имам едно ? за какво е тази инспекция, щот при мен е като дискотека таблото, ръчната свети когато и е кеф, но не и когато е дръпната, да не говорим за накладките, ама там грешката си е моя, така е кат ги сменяш сам нещо не влизаше датчика ама с малко разум от негова страна и сила от моя се нави
Моля първо използвайте търсачката. Там ще намерите подробности кое каква означава и как се нулира!
metatron Специално заради индикатора на ръчната спирачка, мога да ти кажа 2 причини поради които може да свети. Едната е прекъсвача (по точно пластинката) която ти се намира под лоста на ръчната спирачка под маншона.
Другата причина е ниско ниво на спирачната течност! Съветвам те при следващото си качване на колата да си я провериш.
Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух
Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1
Георги Пенчев
7 мнения
• Страница 1 от 1