колеги кажете

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

колеги кажете

Мнение от nikiiii » 06 Юни 2008, 7:44

здравейте, как се нулира инспекцияата . благодарйа ви предварително

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 7:49

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 06 Юни 2008, 9:02

A иначе прябва ли нещо да свети там по принцип че моети ич не се появява се едно го няма.Якажете вашите какво показват по принцип и като се занулят и като трябва да се занули??? :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 06 Юни 2008, 11:12

имам едно ? за какво е тази инспекция, щот при мен е като дискотека таблото, ръчната свети когато и е кеф, но не и когато е дръпната, да не говорим за накладките, ама там грешката си е моя, така е кат ги сменяш сам нещо не влизаше датчика ама с малко разум от негова страна и сила от моя се нави :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 06 Юни 2008, 11:54

drmirchev написа:A иначе прябва ли нещо да свети там по принцип че моети ич не се появява се едно го няма.Якажете вашите какво показват по принцип и като се занулят и като трябва да се занули??? :help:

Еми на мен ми действа само за малото :) Незнам по принцип дали трябва да свети и друго...

Потребител
Аватар

благодарйа ви

Мнение от nikiiii » 06 Юни 2008, 22:47

оште утре ше пробвам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ozy » 06 Юни 2008, 23:22

metatron написа:имам едно ? за какво е тази инспекция, щот при мен е като дискотека таблото, ръчната свети когато и е кеф, но не и когато е дръпната, да не говорим за накладките, ама там грешката си е моя, така е кат ги сменяш сам нещо не влизаше датчика ама с малко разум от негова страна и сила от моя се нави :mhihi:

Моля първо използвайте търсачката. Там ще намерите подробности кое каква означава и как се нулира!

metatron Специално заради индикатора на ръчната спирачка, мога да ти кажа 2 причини поради които може да свети. Едната е прекъсвача (по точно пластинката) която ти се намира под лоста на ръчната спирачка под маншона.
Другата причина е ниско ниво на спирачната течност! Съветвам те при следващото си качване на колата да си я провериш.

Поздрави.
Красимир Дянков
"Колкото повече, толкова повече!" - Мечо Пух

Penchev написа:... Там когато паднех под 220 км/ч връщах 4-та скорост ,карал съм колата в баирите с по 6400 мин-1

Георги Пенчев

Назад към E34