Откраднаха ми халогените
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Откраднаха ми халогените
Предполагам и на друг се е случвало. Някой да знае какво да направя та да не се повтори случката (освен увеличаване чувствителността на алармата), има ли начин да се занитят или нещо подобно?
Някой знае ли колко струват халогените? Продава ли някой? :x
Някой знае ли колко струват халогените? Продава ли някой? :x
Niky Georgiev
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Май занитването е добър вариант, ще го пробвам, незнам само дали има такава възможност - може ли да се изпълни като процедура...
Niky Georgiev
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
аз си купих халоген за 5лв бройката оригинален за е30 от битака в отлично състояние - че и работи 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
b2 написа:аз си купих халоген за 5лв бройката оригинален за е30 от битака в отлично състояние - че и работи
как няма да са по 5 лв. като сутринта са ги откраднали от Niky Georgiev!!!! Ама докато има такива дето ходат по битаците и тьрсат да купят всичко по 5 лв. Ще има и такива дето ходят да ги крадат ...

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Абе предишната нощ преди да ги вдигнат, алармата ми се включи, а тя свири само ако има защо. Като станах и гледам някакво семейство - мъж, жена и дете минават покрай колата (около 1 часа). Викам си или тоя е пиян и се е подпрял нещо, или детето нещо е направило. Да ама май кдарците си имат всякакви тактики... На другата нощ алармата си траеше, а халогените
и двата изчезнали. Немога да си понасям колата така! Изглежда ужасно!

Niky Georgiev
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
баткааааааааа казахти javor има и двата халогена хаиде звъниму де днеска биах при него и ми ги показа ли4но 0886743941 и 0887616782

12 мнения
• Страница 1 от 1