Проблемче!:))

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Проблемче!:))

Мнение от grnka » 10 Юни 2004, 1:27

значи идвам от поредния тест за електрониката на колата...всичко ми работи 6 плиус ама не мога да разбера що колата на студено пали като трактор пък като я гася и след 15-20 мин пали от 4тия път с много мъка...един приятел с 735 '87 имал подобен проблем пък се оказа от "някакъв датчик на запалването" друг пък с Е34 обаче с ванос 520 ми казал че при него ставаше като свърши ламда сондата...кажете ми вашето мнение и вие и къде да се обърна тук в Пловдив :o

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Niky Georgiev » 10 Юни 2004, 12:14

При мен даже по едно време на топло не палеше (на старото ми BMW), освен с бутане - дърпане. Оказа се, че проблема е бензиновата помпа. Като се износи не може да държи високо налягане на горивото в инжекцията и от там идва проблема. На студено пали, защото обогатителя допълнително разпръсква гориво... Провери да не е това! За Пловдив незнам къде могат да ти помогнат, но смяната на бензиновата помпа е сравнително лесно.
Niky Georgiev

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 10 Юни 2004, 19:17

проблема е че вече е сменена няма и половин година с бошова...вчера си намерих у нас гаранционната карта и ще ходя да я проверят да не взе да сдава багажа което малко ме съмнява де ама какво да направим

Назад към E34