ГНП 2.5ТДС ПОМОЩ!!! номер994
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
ГНП 2.5ТДС ПОМОЩ!!! номер994
колеги днес ми сложиха помпа Е39 със същите номера като на моята самоче като я сложиха на колата и я зацепиха колата пали и работи на ниски обороти вобще неможе да и се дава газ някои от вас знае ли на какво се дължи това
пишете ми и ЛС!!

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: ГНП 2.5ТДС ПОМОЩ!!! номер994
to6i_Racing написа:колеги днес ми сложиха помпа Е39 със същите номера като на моята самоче като я сложиха на колата и я зацепиха колата пали и работи на ниски обороти вобще неможе да и се дава газ някои от вас знае ли на какво се дължи това![]()
![]()
пишете ми и ЛС!!
Колега,трябва да се регулира помпата-да подава повече гориво.В подписа ми е описано.

Re: ГНП 2.5ТДС ПОМОЩ!!! номер994
Цялата ли помпа смениха или само механи4ната 4аст?to6i_Racing написа:колеги днес ми сложиха помпа Е39 със същите номера като на моята самоче като я сложиха на колата и я зацепиха колата пали и работи на ниски обороти вобще неможе да и се дава газ някои от вас знае ли на какво се дължи това![]()
![]()
пишете ми и ЛС!!
какво и е на твоята помпа?
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
моята помпа менеше оборотите и гаснеше,на 1-ва 2-ра -3та скорост от 1000 до 3000оборота присецваше,утидох да качат колата на комп и там ми казаха че помпата трябва да се смени взех помпа от е39 със същите номера на моята помпа сложиха новата помпа колата пали работи на место но повече от 600оборота немива като почне да и се дава газ то пак си стои на 600оборота и нищо неправи,казаха ми че са я реглулирали на 0.1 и не са били откачили клемата на акумулатора,сега сложиха старата ми помпа колата неиска да запали стартера върти но нито пуши отзад нито нищо П.С СЕРВИЗА Е ПЕЖО МОНТАНА!!! и нямат инстроменти да направят центровка!!!
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Мисля, че в една друга тема подобна бях писал , че управленията на помпите и електрониката на колата на Е36 и Е39 са различни .....
...... когато плочката/ управлението от Е39 е максимално към купето (макс. голяма порция гориво) колата пали и едва си подържа "600 оборота и неще повече" поради разликата в електрониката на моделите
Така, че .......
Порцията ти на гориво е малка затва ....... инструментите са Т30 "еврейска" звезда, дъскичка или някаква плоскост и чук - по възможност гумен
Ако имаш друга кола , с която да се разкарваш прати и тва управление да го погледна и ти го връщам съвсем същото, но 90% съм сигурен , че ще е работещо
................ пък Ванката не ми вярва

...... когато плочката/ управлението от Е39 е максимално към купето (макс. голяма порция гориво) колата пали и едва си подържа "600 оборота и неще повече" поради разликата в електрониката на моделите

Така, че .......
Порцията ти на гориво е малка затва ....... инструментите са Т30 "еврейска" звезда, дъскичка или някаква плоскост и чук - по възможност гумен
Ако имаш друга кола , с която да се разкарваш прати и тва управление да го погледна и ти го връщам съвсем същото, но 90% съм сигурен , че ще е работещо

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
тва как може така да са са изложили тея от БОш
не познавам човек с ТДС и не съм виждал до ся ТДС,ТД 524тд да работи и пали както трябва
Особено топъл старт

не познавам човек с ТДС и не съм виждал до ся ТДС,ТД 524тд да работи и пали както трябва

Особено топъл старт
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
stambo_81dg написа:тва как може така да са са изложили тея от БОш![]()
не познавам човек с ТДС и не съм виждал до ся ТДС,ТД 524тд да работи и пали както трябва![]()
![]()
![]()
![]()
Особено топъл старт
Ела и виж

Топло, студено, гърми, тръщи - пали и върви както трябва (да чукнем на дърво).
7 мнения
• Страница 1 от 1