Каква е разликата между М-спорт и другото ока4ване при Е34
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Каква е разликата между М-спорт и другото ока4ване при Е34
На скоро имах удар и имам някои 4асти за смяна по ока4ването,при проверка на ВИН-а излезе 704 M SPORT SUSPENSION
801 GERMANY VERSION .Искам да е вси4ко оригинал-та мисълта ми е трябва ли да внимавам при покупка на 4астите и ако е така на кои по то4но?Благодаря предварително
801 GERMANY VERSION .Искам да е вси4ко оригинал-та мисълта ми е трябва ли да внимавам при покупка на 4астите и ако е така на кои по то4но?Благодаря предварително
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: Каква е разликата между М-спорт и другото ока4ване при Е
ivan. написа:На скоро имах удар и имам някои 4асти за смяна по ока4ването,при проверка на ВИН-а излезе 704 M SPORT SUSPENSION
Ми най-вероятно е стабилизиращата щанга е по-дебела от нормалните и при мен е така иначе другото си е стандартно не вярвам чак и амортисьорите да са ти М-кови

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Не е само стабилизиращата щанга...
Предните амортисьори са тотално различни... Мойта е с такова окачване... Едва намерих навремето амортисьори... Иначе задните са си спортни и стават... Примерно сега съм за нови и ще си взема Билщайн за спортно окачване...
Можеш да ги познаеш иначе предните по дебелото стебло... Ако не се лъжа... Не че съм виждал много други нормални, но това е разликата...

Можеш да ги познаеш иначе предните по дебелото стебло... Ако не се лъжа... Не че съм виждал много други нормални, но това е разликата...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
има поне 3-4 различни вида амортисиори на различните модели
на 520 са едни на дизелите дриги (с по дебел стержен) от 525и нагоре пък са съвсем други и така
от моята изкарах едни дето пък бяха

на 520 са едни на дизелите дриги (с по дебел стержен) от 525и нагоре пък са съвсем други и така
от моята изкарах едни дето пък бяха

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
drmirchev написа:Абе къде се намира този Вин номер дето разправяте че не загрявам.
последните 7 цифри на рамата

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:и на малкия и на големия талон че даже и на колата ти под предния джам![]()
![]()
![]()
![]()
тва винаги ли си онлаин бре

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
нещо такова
какво да направя като има часова разлика и няма нищо за ибание тука
като съм в БГ и ги има тия фактори и няма време за писане

какво да направя като има часова разлика и няма нищо за ибание тука
като съм в БГ и ги има тия фактори и няма време за писане

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Точно такава тема ме интересуваше и мен . Тук виждам мнения ,които са горе долу свързани само със собствен опит. Бих искал да знам следното --тоя и тоя модел и размер , пружини и амортесьори,и разстоянието от центъра на главината до веждата на калника е толкова ,примерно. Пружина с 8 навивки , при свободно състояние е толкова - като се монтира става толкова. Щото аз съм карал комби дизел и седан ,бензин и дизел ---с едни и същи джанти стояха и трите различно. На комбито, в галерията ми , стойката най -ми харесваше. Търся такова окачване.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
klintan66 написа:Точно такава тема ме интересуваше и мен . Тук виждам мнения ,които са горе долу свързани само със собствен опит. Бих искал да знам следното --тоя и тоя модел и размер , пружини и амортесьори,и разстоянието от центъра на главината до веждата на калника е толкова ,примерно. Пружина с 8 навивки , при свободно състояние е толкова - като се монтира става толкова. Щото аз съм карал комби дизел и седан ,бензин и дизел ---с едни и същи джанти стояха и трите различно. На комбито, в галерията ми , стойката най -ми харесваше. Търся такова окачване.
наи добре е от преде и отзаде разстоянието до веждата да е едно и също,така изглежда маи наи добре
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
stambo_81dg написа:...наи добре е от преде и отзаде разстоянието до веждата да е едно и също,така изглежда маи наи добре

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ок ,съгласен - но как да стане , конкретни данни няма ли?_65536_kb_sec_ написа:stambo_81dg написа:...наи добре е от преде и отзаде разстоянието до веждата да е едно и също,така изглежда маи наи добре
![]()
![]()
![]()
14 мнения
• Страница 1 от 1