е34 не пали, помощ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

е34 не пали, помощ

Мнение от plamen01 » 09 Май 2008, 19:39

онзи ден си инсталирах субуфър с стапало, след всички тествания палеше колата, но когато след 2 часа доиде време да си тръгвам беше паднала батерията, пробвах от друга кола с кабели, с бутане, и не щя. оставих я на майстор сменили са сензора на разпределителния вал и пак не иска, няма искра до свещите, а до бубината стига. какав е проблема, ако някои е отстранявал такъв проблем да пише моля ви, за да не купувам нов компютар. спешно е нямам друга кола.
bmw mania

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 09 Май 2008, 20:52

И аз бях изпаднал в подобна ситуация при мен беше най елементарното
бушона на бенз помпа.

Потребител
Аватар

Мнение от plamen01 » 09 Май 2008, 23:01

здрав е, пуска достатачно бензин.
bmw mania

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 09 Май 2008, 23:19

огледай за прекъснати кабели някъде ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от plamen01 » 10 Май 2008, 3:38

да ама незнам кои по точно.
bmw mania

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 10 Май 2008, 10:48

Ами огледай кабелите които са в пластмасовата кутийка, до тръбичката на инжекциона. Под ей този капак се намира въпросната кутийка ;)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от plamen01 » 11 Май 2008, 1:25

ами тези кабели ако са на свешите не ми се вярва, защото от бубината нататак няма ток. пробвах с нов компютар и пак не става. и снови две бубини пробвах и пак не иска да пуска ток нататак, баси юе се побъркам вече. помагаите
bmw mania

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 11 Май 2008, 7:47

plamen01 написа:ами тези кабели ако са на свешите не ми се вярва, защото от бубината нататак няма ток. пробвах с нов компютар и пак не става. и снови две бубини пробвах и пак не иска да пуска ток нататак, баси юе се побъркам вече. помагаите

някой плюс е дал на късо и от там ти е цъфнало бушонното табло.преди около 1 месец и аз ядох същия уй...
нагорял е главния + и не прави хубав контакт

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 11 Май 2008, 10:13

plamen01 написа:ами тези кабели ако са на свешите не ми се вярва, защото от бубината нататак няма ток. пробвах с нов компютар и пак не става. и снови две бубини пробвах и пак не иска да пуска ток нататак, баси юе се побъркам вече. помагаите

Как така от бубината нататък няма ток, то няма нищо след нея... демек имаш лула и свещ. Пробвай, подменяй... ама пък всички свещи и лули да изпрегнат изведнъж... :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от plamen01 » 12 Май 2008, 9:00

след като купих всички компютри и модули които се намират в черната кутия под капака на двигателя в противоположната страна на бушоните и не станаха и не запали бях се отчаял. започнах да пръскам всяко реле, бушон и всички конектори които се виждат със спрей за електрически връзки дори разглобих таблото. и преди да сабера последните неща ( радиото и малкият компютар които показва разхода на гориво и часовника) http://img156.imageshack.us/my.php?image=74b00px6.jpg се пробвах да запаля отново и запали :lalala: и разбрах че без малкият копютар пали като го сложа не пали. та сега трябва да си намеря нов, явно този се е прецакал нещо.

мерсии много благодаря на тези които ми писаха.
bmw mania

Назад към E34