хидр повдигачи М50Б20
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
хидр повдигачи М50Б20
Здравейте , ще ви помоля за малко мнения относно причукването на повдигачите Вчера паля колата и ги чувам за кратко как почукват , няколко секунди след това шума изчезна и това се повтаряше постоянно причукат - изчезне , причукат - изчезне само да вметна , че маслото е полусинтетика закупена от Дару , колата е карана само с такова масло 50 000 км за 2 год и проблем не е имала Та така изминавам около 25 км и установявам , че шума драстично се е увеличил и нито намалява , нито изчезва Ще бъда благодарен на колегите изразили мнение по моят проблем

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: хидр повдигачи М50Б20
nikk4o78 написа:Здравейте , ще ви помоля за малко мнения относно причукването на повдигачите Вчера паля колата и ги чувам за кратко как почукват , няколко секунди след това шума изчезна и това се повтаряше постоянно причукат - изчезне , причукат - изчезне само да вметна , че маслото е полусинтетика закупена от Дару , колата е карана само с такова масло 50 000 км за 2 год и проблем не е имала Та така изминавам около 25 км и установявам , че шума драстично се е увеличил и нито намалява , нито изчезва Ще бъда благодарен на колегите изразили мнение по моят проблем![]()
![]()
Колега, на колко км пробег е маслото ти ?
Вземи един хубав Кнехт/Knecht, Мале/Mahle или BOSCH маслен филтър и го смени ,както каза drmirchev ,не е скъпо но да се знае ,че не е от това

Сутрин като палиш по колко време ти остава светеща лампата на налягането на маслото ?
Георги Пенчев
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
маслото както и масления филтър и всички други консумативи , които се сменят на 10 000км са сменени преди 2 000 км Днес се наложи инцидентно да закарам един приятел да Явор и го помолих да я чуе , той каза че повдигачите са за смяна Между другото колата е седяла 2 месеца без да се кара , възможно ли е да е от това?
Сутрин като я запаля лампата гасне веднага 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
имах подобен проблем,самоче мойта го правеше като загрее,карах с 10 на 40 лики моли,сложих мобил1 5на 50 и заспа
в повечето случай маслото има голямо значение,но ако не се оправи със смяна работата отива към смяна на повдигачи,чувал съм даже че и леглата йм се разбивали но нека някой по компетентен колега сподели повече по този въпрос.

- sote_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като простаците на бензин
- Мечтае да кара: BMW 7.. IL
- Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе
колега моята като дойде от германия (незнам с какво масло) нямаше тропане нямаше нищо
смених немското с някакво MORRIS 10W40 уж UK ама дънкаха все едно с лопата я бия
сложих и добавка от 5лв. STOP и се укротиха
сега съм с MOBIL 10W40 и без добавка си мърка като BMW
пробвай който вариант ти е по изгоден
успех
смених немското с някакво MORRIS 10W40 уж UK ама дънкаха все едно с лопата я бия

сега съм с MOBIL 10W40 и без добавка си мърка като BMW
пробвай който вариант ти е по изгоден
успех
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Има една добавка на BARDAHL за хидравлични повдигачи
http://www.prospeed.bg/cat/product_info ... 5c3f2cf548
Аз мисля скоро да си я купя профилактично ,защото тя е и защита за повдигачите доколкото чета от описанието й ,въпреки че карам само с пълна синтетика и то от най-висок клас
От състезатели съм чувал за рейсинговата добавка за гориво "+7 пункта" че е много добра и че фирмата е много сериозна с много години зад гърба си ...
22,50 лв струва ,колега купи си я ,ти поне си на зор - не е добре с тия чукания
Георги Пенчев
http://www.prospeed.bg/cat/product_info ... 5c3f2cf548
Аз мисля скоро да си я купя профилактично ,защото тя е и защита за повдигачите доколкото чета от описанието й ,въпреки че карам само с пълна синтетика и то от най-висок клас

22,50 лв струва ,колега купи си я ,ти поне си на зор - не е добре с тия чукания

Георги Пенчев
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
колеги,моята бима и тя взе даправи тоя номер искам да питам на двигател м20б20 клапаните хидравли4ни ли са и ако не какво да направя,маслото ми е /motul -10/50 predi 100 km. сменено а старото масло бе6е ликли моли-10/40 и ака трябва да се сменят клапани то какви пари трябва да си приготвя--благодаря предварително на целия форум-----
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
nikolayyyyyy написа:колеги,моята бима и тя взе даправи тоя номер искам да питам на двигател м20б20 клапаните хидравли4ни ли са и ако не какво да направя,маслото ми е /motul -10/50 predi 100 km. сменено а старото масло бе6е ликли моли-10/40 и ака трябва да се сменят клапани то какви пари трябва да си приготвя--благодаря предварително на целия форум-----
Не са хидравлични, искат регулиране или смяна

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
10 мнения
• Страница 1 от 1