"УмНа " ДЮЗА
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mx13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1992 520i touring
"УмНа " ДЮЗА
Здрасти на всички колеги.
Имах един теч на масло, който премахнах и реших да измия двигателя , че се бе пооплескал яко!!!
занесох печката на авто-мивка взеха ми 5кинта и светна идеално, НО ми светна лампичката "ДЮЗИЧКА",викам си сега се наиграх!!!
тръгнах да се прибирам, колата като МЪРША не върви не пуше абе много зле!!!!!!!
като се пребрах поогледах малко Лъскавия си двигател и скивам двете кабелчета от дюзата им се прецакала изолацията, голям зор видях за да я възстановя но я оправих,лампичката изгасна и "печицата " се пробуди!!!
Та някой знае ли какви трябва да са параметрите на намотката на тази дюза и как се менят,защото си мисля ако изкуствено маниполирам информацията от този "датчик" ще си пусна доста нафта във високите!!!
когато неработеше на ниски обороти почти нямаше разлика!!!
ама в от 2500 до "лютеницата" я нямаше никаква!!!
предварителни ви благодаря!!!
(ако пуснете малко инфооооо)

Имах един теч на масло, който премахнах и реших да измия двигателя , че се бе пооплескал яко!!!
занесох печката на авто-мивка взеха ми 5кинта и светна идеално, НО ми светна лампичката "ДЮЗИЧКА",викам си сега се наиграх!!!
тръгнах да се прибирам, колата като МЪРША не върви не пуше абе много зле!!!!!!!
като се пребрах поогледах малко Лъскавия си двигател и скивам двете кабелчета от дюзата им се прецакала изолацията, голям зор видях за да я възстановя но я оправих,лампичката изгасна и "печицата " се пробуди!!!
Та някой знае ли какви трябва да са параметрите на намотката на тази дюза и как се менят,защото си мисля ако изкуствено маниполирам информацията от този "датчик" ще си пусна доста нафта във високите!!!
когато неработеше на ниски обороти почти нямаше разлика!!!
ама в от 2500 до "лютеницата" я нямаше никаква!!!
предварителни ви благодаря!!!
(ако пуснете малко инфооооо)

- mx13
- кандидат ентусиаст
-
- lariii
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5
ас не мога да ти помогна ама се надявам ти да ми помгне6 за6тото моита диуза работи ама те4е каде мога да я оправ
МММММММММММММЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРСССССССССИИИИИИИИИИИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

МММММММММММММЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРСССССССССИИИИИИИИИИИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- mx13
- кандидат ентусиаст
-
колега потърси из форума имаше някъде тема точно за това,съжелявам че немога да съм ти по-полезен!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1