има ли нужда..........?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

има ли нужда..........?

Мнение от 5seriq » 16 Апр 2008, 20:35

става дума за корите които стоят под мотора и каква работа вършат ОСВЕН ТОВА, ЧЕ ПАЗЯТ ОТ БОКЛУЦИ И ВОДА.имам едни и се чудя дали да ги поставя!
и още едно питане да не отварям друга тема някои колега дали е сменял големите огледала е малките по-новите защото са със различни букси и ми предстои голямо приключение.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от borcata bc » 16 Апр 2008, 21:11

зна4и според мен тези кори поставени от производитела едно 4е предпазват от кал камъ4ета и др. а от друга подобряват аеро динамиката. стига при движение да са добре и здраво хванати. :mhihi: :mhihi: :mhihi: аз ли4но не смятам да ги свалям моите.
borcata bc

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Апр 2008, 8:03

а вие смята те ли да направите копия на тях за да можем и ние да си сложим такива кори колко хора питахме да отпусне една за да направим дубликат и никои не се прежали да ослужи :confused: :confused:
ИзображениеИзображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Апр 2008, 8:17

^ :yes:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Мнение от RS » 17 Апр 2008, 9:08

Penchev написа:^ :yes:

Георги Пенчев

И аз така, но мойта изчезна :confused: :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 17 Апр 2008, 9:16

За огледалата аз на мойто старото сложиш от малки големи и само резнах кабелите и смених буксите и готово с тия малките изглежда много нежно и не му отива , нещо седи като е36 :puke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 5seriq » 17 Апр 2008, 13:32

dizelboy написа:а вие смята те ли да направите копия на тях за да можем и ние да си сложим такива кори колко хора питахме да отпусне една за да направим дубликат и никои не се прежали да ослужи :confused: :confused:
няма проблем стига да мога да доида на събора,а тия сега ги свалихме от едно3.0 в италия и са като нови дори не са издраскани!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 5seriq » 17 Апр 2008, 13:35

gecata73 написа:За огледалата аз на мойто старото сложиш от малки големи и само резнах кабелите и смених буксите и готово с тия малките изглежда много нежно и не му отива , нещо седи като е36 :puke:
е и аз смених кабелите ,но те са различни цветове и....изгоря бушона та ще трябва да изчакам моя маистор жичкаджия да се прибере и ще ги направи

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Апр 2008, 15:42

5seriq написа:
dizelboy написа:а вие смята те ли да направите копия на тях за да можем и ние да си сложим такива кори колко хора питахме да отпусне една за да направим дубликат и никои не се прежали да ослужи :confused: :confused:
няма проблем стига да мога да доида на събора,а тия сега ги свалихме от едно3.0 в италия и са като нови дори не са издраскани!

нема ядове и да е издраскана важното е да е цела другото са кахури ама след самора нещо ще се смисли аз няма да идвам мислим таз година да изпуснем простотията и неуредиците и секви такива дребни елементи дразнещи
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34