има ли нужда..........?
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
има ли нужда..........?
става дума за корите които стоят под мотора и каква работа вършат ОСВЕН ТОВА, ЧЕ ПАЗЯТ ОТ БОКЛУЦИ И ВОДА.имам едни и се чудя дали да ги поставя!
и още едно питане да не отварям друга тема някои колега дали е сменял големите огледала е малките по-новите защото са със различни букси и ми предстои голямо приключение.
и още едно питане да не отварям друга тема някои колега дали е сменял големите огледала е малките по-новите защото са със различни букси и ми предстои голямо приключение.
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
зна4и според мен тези кори поставени от производитела едно 4е предпазват от кал камъ4ета и др. а от друга подобряват аеро динамиката. стига при движение да са добре и здраво хванати.
аз ли4но не смятам да ги свалям моите.

borcata bc
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
а вие смята те ли да направите копия на тях за да можем и ние да си сложим такива кори колко хора питахме да отпусне една за да направим дубликат и никои не се прежали да ослужи

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
няма проблем стига да мога да доида на събора,а тия сега ги свалихме от едно3.0 в италия и са като нови дори не са издраскани!dizelboy написа:а вие смята те ли да направите копия на тях за да можем и ние да си сложим такива кори колко хора питахме да отпусне една за да направим дубликат и никои не се прежали да ослужи![]()
е и аз смених кабелите ,но те са различни цветове и....изгоря бушона та ще трябва да изчакам моя маистор жичкаджия да се прибере и ще ги направиgecata73 написа:За огледалата аз на мойто старото сложиш от малки големи и само резнах кабелите и смених буксите и готово с тия малките изглежда много нежно и не му отива , нещо седи като е36
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
5seriq написа:няма проблем стига да мога да доида на събора,а тия сега ги свалихме от едно3.0 в италия и са като нови дори не са издраскани!dizelboy написа:а вие смята те ли да направите копия на тях за да можем и ние да си сложим такива кори колко хора питахме да отпусне една за да направим дубликат и никои не се прежали да ослужи![]()
нема ядове и да е издраскана важното е да е цела другото са кахури ама след самора нещо ще се смисли аз няма да идвам мислим таз година да изпуснем простотията и неуредиците и секви такива дребни елементи дразнещи

9 мнения
• Страница 1 от 1