Кое реле е за халогените? - 525tds
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Кое реле е за халогените? - 525tds
Имам следния въпрос:
Фабрично на колата си нямам халогени, сега я оборудвам. Намерих си халогени, но не знам кое реле е за тях. Снимал съм стойките и релетата, които имам. Ако може някой да ми посочи точно мястото където стои релето за халогените и неговия модел/номер (дали е на някое от празните места или го имам). За всеки случай имам и снимка на капака на бушоните.
П.С. Ще се радвам и ако някой може да предложи копчето за халогените (моето е с една позиция по-малко).
Фабрично на колата си нямам халогени, сега я оборудвам. Намерих си халогени, но не знам кое реле е за тях. Снимал съм стойките и релетата, които имам. Ако може някой да ми посочи точно мястото където стои релето за халогените и неговия модел/номер (дали е на някое от празните места или го имам). За всеки случай имам и снимка на капака на бушоните.
П.С. Ще се радвам и ако някой може да предложи копчето за халогените (моето е с една позиция по-малко).
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, само да спре да вали и веднага ще ти кажа къде е. Защо не погледнеш тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=51161
Нямаш ли кабели до мястото за монтаж ? Виждал съм букса с три кабела за халогени.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=51161
Нямаш ли кабели до мястото за монтаж ? Виждал съм букса с три кабела за халогени.
- Vlados
- с две лица
-
Кабели с букси има на мястото, където се монтират халогените, но знам, че трябва и реле - него не го знам къде трябва да стои. Иначе линка е за бушоните.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Здравей отново. Налични инструменти: мултицет - задължителен, отверки, изол.лента и др. дреболии. Надявам се имаш пробна лампа или каквото имаш се тая. първо даваш на контакт, включваш на габарит и включваш бутона за халогените - трябва да има индикация на таблото, мериш с мултицета къде ти е захранването и като стигнеш до свързване си вържи минус с минус на фара и плюс с плюс на фара, има значение - поне за мен, то там само пластмаса ама за всеки случай. Ако няма никой на жицата пиши, утре сутрин ще го видя релето на моята 518-ка къде е.
- Vlados
- с две лица
-
NikiNikolov написа:Здравей отново. Налични инструменти: мултицет - задължителен, отверки, изол.лента и др. дреболии. Надявам се имаш пробна лампа или каквото имаш се тая. първо даваш на контакт, включваш на габарит и включваш бутона за халогените - трябва да има индикация на таблото, мериш с мултицета къде ти е захранването и като стигнеш до свързване си вържи минус с минус на фара и плюс с плюс на фара, има значение - поне за мен, то там само пластмаса ама за всеки случай. Ако няма никой на жицата пиши, утре сутрин ще го видя релето на моята 518-ка къде е.
Vlados написа:П.С. Ще се радвам и ако някой може да предложи копчето за халогените (моето е с една позиция по-малко).

А и това за свързването не го разбрах...

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Vlados написа:Оказа се това между двете оранжеви
Аз ти казах че мисля че е точно там...Но все пак небях сигурен де...Ама съм бил прав де...
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Аре идвай да ти монтирам и халогените 

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Vlados
- с две лица
-
SaSo написа:Аз ти казах че мисля че е точно там...Но все пак небях сигурен де...Ама съм бил прав де...
Послушах те и наистина се оказа прав.
Nasic написа:Аре идвай да ти монтирам и халогените
Чакай първо да ги сваля и ще мина ти да ги сложиш.

Бъзикам се. Онзи ден ги сложих, заедно с релето и копчето и о, чудо - всичко работи. Вече имам светещи халогени.
Тъй като смятам темата за изчерпана, изказвайки благодарности на включилите се, моля модераторите да я заключат.
10 мнения
• Страница 1 от 1