..............Автопилот за е34 -въпрос...............
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
..............Автопилот за е34 -въпрос...............
Здравейте колеги , най - накрая се се сдобих с лостчето за автопилота . Въпроса ми преди да се пробвам с монтажа е --ТОВА ЛИ Е лостчето ---и дали ще стане ,че четох в темата за него ,че трябвало да е с две букси. за 525тдс--РЪЧКА става дума. Благодаря ,предварително П.П. СНИМКАТА Е В ГАЛЕРИЯТА МИ .
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
това е лостчето
действай смело и не се притеснявай
може да гепиш акъл по темата от realoem-a докато го монтираш
помага доста

действай смело и не се притеснявай
може да гепиш акъл по темата от realoem-a докато го монтираш
помага доста

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-
тръгна
много съм доволен --работа точно 10 мин--сега някои и функциите ако ми обясни .....---ускорява и намалява с едно натискане напред или назад с около 0,5 км с натискане навътре включва но гледам , че и ускорява понякога --нагоре надолу --изключва.....

Здравейте,
ако го бутниш към двигателя ускорява с 1 км/ч, ако го дръпнеш към тебе намалява с 1 км/ч, нагоре или надолу(към тавана или пода) се отказва от автопилота. Ако кликнеш навътре тръгва да ускорява или намалява до последната запаметена(която си направил с бутане или дърпане на лостчето към двигателя или към себеси) скорост.
Нядавам се да си ме разбрал че много бутания и дърпания станаха
Автопилота работи над 40 км/ч. Отказва се с натискане на съединител(ако си с ръчни скорости), натискане на спирачки, или натискане на газта и промяна на скороста %20 от която си(за това не съм сигурен точно колко процента бяха и май имаше и време). Също автоматично отказва ако не може да поддържа определената скорост от теб пак с %20(не съм сигурен за процента). Ако таблото ти се рестартирва(както е при мен) автопилота пак ти отказва
Поздрави
ако го бутниш към двигателя ускорява с 1 км/ч, ако го дръпнеш към тебе намалява с 1 км/ч, нагоре или надолу(към тавана или пода) се отказва от автопилота. Ако кликнеш навътре тръгва да ускорява или намалява до последната запаметена(която си направил с бутане или дърпане на лостчето към двигателя или към себеси) скорост.
Нядавам се да си ме разбрал че много бутания и дърпания станаха

Автопилота работи над 40 км/ч. Отказва се с натискане на съединител(ако си с ръчни скорости), натискане на спирачки, или натискане на газта и промяна на скороста %20 от която си(за това не съм сигурен точно колко процента бяха и май имаше и време). Също автоматично отказва ако не може да поддържа определената скорост от теб пак с %20(не съм сигурен за процента). Ако таблото ти се рестартирва(както е при мен) автопилота пак ти отказва

Поздрави
- klintan66
- старши ентусиаст
-
много благодаря,колеги -- това , че ускорява до последната зададена скорост не го знаех---тази екстра за морето ще е добре

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то ся няя ти се слиза то корабчето 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
10 мнения
• Страница 1 от 1