сеене и потропване отзад
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- robert1975
- младши ентусиаст
-
сеене и потропване отзад
колеги Е 34 на мои добър приятел започна да сее ако така мога да се изразя-или по точно носи задницата- и незнаем от какво е!да има някои от вас някакви предположения? 

BMW-маниак

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Диагностика ...
Ами всичко може да е от най - малкото - шарнирните тампончета/черешките/ , та чак до тампон на магарицата
Ами всичко може да е от най - малкото - шарнирните тампончета/черешките/ , та чак до тампон на магарицата

- robert1975
- младши ентусиаст
-
даммммм-излезе отзад тампоните на моста и едни като шарнирчета двоино едно-от него сееела
благодаря все пак колеги

благодаря все пак колеги
BMW-маниак

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
извинявам се за
- но аз съм пуснал и тема-имам ги тия шарнирчета дето са като двоини отзад-някои ги водят маслени втулки-продадох Е 34-ката и така ми стоят-по 60 лв. съм ги купувал- по 40 лв. броиката ще ги дам
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
laviatan написа:извинявам се за- но аз съм пуснал и тема-имам ги тия шарнирчета дето са като двоини отзад-някои ги водят маслени втулки-продадох Е 34-ката и така ми стоят-по 60 лв. съм ги купувал- по 40 лв. броиката ще ги дам
За камбанките ли говориш ?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
robert1975 написа:даммммм-излезе отзад тампоните на моста и едни като шарнирчета двоино едно-от него сееела![]()
благодаря все пак колеги

Дано ти излезе тънък ремонта

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Wenzy написа:robert1975 написа:даммммм-излезе отзад тампоните на моста и едни като шарнирчета двоино едно-от него сееела![]()
благодаря все пак колеги
![]()
![]()
май те оцелих право в раната
![]()
Дано ти излезе тънък ремонта
бате маи в десетката ме целна

ще видя-маи от колегата ще взема тия черешки-че по 60 лв. броя ги намерих-тои по- евтини ги дава-ама и пари трябва да се събират и ще разправям после как е колицата

BMW-маниак

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
колеги имам един проблем с мойта 520-ка не знам дали е това сеене за което говорите всички но докато я карам ако й пусна волана си отива надясно доста заплашително - дали това ще се оправи само с един реглаж? и още нещп като му натисна спирачките при по-висока скорост има има едно много неприятно трополене още на пътя от Германия за БГ го надуших и сега вече в БГ си е доста изразено, кво може да е това и къде да отида да ги оправя и двете заедно?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Според мен тропането е хебел, а завиването са износени/разлепени тампони на носачите или паразитен хебел (ако сменяш не прави циганий - сменяй и двете страни и горе и долу!!!)
Обикновенно като се износят тампоните и колата тегли на "болната" страна ...
Двете неща вероятно идват от едно място
Обикновенно като се износят тампоните и колата тегли на "болната" страна ...
Двете неща вероятно идват от едно място

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Хебела е една чурка, с помощта на която колата завива.
Тампони на носачите са си тампони на носачите - като вдигнеш/легнеш под колата ще видиш носачите - алуминиевия е като сърп, а железния прилича на цигара на вълка от "Ну, погоди"
Та огледай тампоните да видиш дали са за смяна и дали от там идват проблемите.Диагностика - на подемник, канал или каквото имаш под ръка
Тампони на носачите са си тампони на носачите - като вдигнеш/легнеш под колата ще видиш носачите - алуминиевия е като сърп, а железния прилича на цигара на вълка от "Ну, погоди"

Та огледай тампоните да видиш дали са за смяна и дали от там идват проблемите.Диагностика - на подемник, канал или каквото имаш под ръка
14 мнения
• Страница 1 от 1