Въпрос?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос?
Привет колеги , искам да си сложа спортно окочване на колицата но незнам накъде да се насоча .
Ако можете да ми помогнете с модели и цени .
Благодаря предварително
Ако можете да ми помогнете с модели и цени .
Благодаря предварително
Правим реформи секви!
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Колега,
когато сложиш спортното окачване само не забравяй да сложиш "барове" на бомбетата отпред (на коша) и отзад в багажника на... на шоковете че ще си разкривиш цялята кола с тези наши пътища !!! Аз имах една Е30 (бомбон
) и си я пре..х по този начин, със спортното окачване. Понеже си поръчах двата бара пък те не дойдоха, аз обаче продължих да си карам така и се появиха луфтове по един пръст от двете страни на предния капак и калниците... на края го продадох 
когато сложиш спортното окачване само не забравяй да сложиш "барове" на бомбетата отпред (на коша) и отзад в багажника на... на шоковете че ще си разкривиш цялята кола с тези наши пътища !!! Аз имах една Е30 (бомбон

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
имам комплект задно за комби е34. Марката е билщайн и боге. Ако те интересува - пиши на ЛС. Евтинко го давам...
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
TazzMann написа:Колега,
когато сложиш спортното окачване само не забравяй да сложиш "барове" на бомбетата отпред (на коша) и отзад в багажника на... на шоковете че ще си разкривиш цялята кола с тези наши пътища !!! Аз имах една Е30 (бомбон) и си я пре..х по този начин, със спортното окачване. Понеже си поръчах двата бара пък те не дойдоха, аз обаче продължих да си карам така и се появиха луфтове по един пръст от двете страни на предния капак и калниците... на края го продадох
тройката няма нищо общо с петицата,тя е в пъти по слаба,5ицатаще се разчекне ако е някой изгнил гроб,тази кола има окачване като на камион.
5 мнения
• Страница 1 от 1