ABS -проблем
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ABS -проблем
При рязко натискане на педала колата по4ва да бяга-дърпа в една посока.Абс-а си работи,педала ''рита''.Цилиндър4етата са нови,накладките също,мисля 4е е въздух и ако сме на едно мнение има ли разлика при обезвъздушаването на абс спира4ки от обикновените.Благодаря ви за мненията
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: ABS -проблем
ivan. написа:При рязко натискане на педала колата по4ва да бяга-дърпа в една посока.Абс-а си работи,педала ''рита''.Цилиндър4етата са нови,накладките също,мисля 4е е въздух и ако сме на едно мнение има ли разлика при обезвъздушаването на абс спира4ки от обикновените.Благодаря ви за мненията
Провери си тампоните на горните носачи

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31922
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: ABS -проблем
dinozab написа:ivan. написа:При рязко натискане на педала колата по4ва да бяга-дърпа в една посока.Абс-а си работи,педала ''рита''.Цилиндър4етата са нови,накладките също,мисля 4е е въздух и ако сме на едно мнение има ли разлика при обезвъздушаването на абс спира4ки от обикновените.Благодаря ви за мненията
Провери си тампоните на горните носачи![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31922

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Горе-долу по темата да ви кажа ,какво ме мъчи в последно време и какво се оказа при преглед вчера
Появи ми се едно леко потропване през зимата отпред.Наскоро когато сложих летните гуми неотдавна ,понеже са ниски и са на 2,5 бара напомпани тропането се увеличи.Пробвам колата по една улица до вкъщи която има много и не дълбоки дупки.Напред като минавам колата тропа, но като дам назад и е тиха ,никакво тропане независимо с каква скорост минавам
По павета колата притропва отвреме на време, но като натисна леко спирачката колкото да се обере луфта и става някаква лудница - имам чувството че се разпада предницата
Още едно нещо - потеглям и дори от няма и 1 км/ч като натисна рязко спирачката и отпред отдясно се чува глухо "туп" и като цяло всичкото това тропане идва оттам
В крайна сметка се оказа ,че едната накладка точно там играе,има луфт и оттам идва целия проблем
Текстар , нови накладки ,на не повече от 5 К км
Георги Пенчев

Появи ми се едно леко потропване през зимата отпред.Наскоро когато сложих летните гуми неотдавна ,понеже са ниски и са на 2,5 бара напомпани тропането се увеличи.Пробвам колата по една улица до вкъщи която има много и не дълбоки дупки.Напред като минавам колата тропа, но като дам назад и е тиха ,никакво тропане независимо с каква скорост минавам

Още едно нещо - потеглям и дори от няма и 1 км/ч като натисна рязко спирачката и отпред отдясно се чува глухо "туп" и като цяло всичкото това тропане идва оттам

В крайна сметка се оказа ,че едната накладка точно там играе,има луфт и оттам идва целия проблем

Георги Пенчев
5 мнения
• Страница 1 от 1