ABS -проблем

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

ABS -проблем

Мнение от ivan. » 11 Мар 2008, 16:00

При рязко натискане на педала колата по4ва да бяга-дърпа в една посока.Абс-а си работи,педала ''рита''.Цилиндър4етата са нови,накладките също,мисля 4е е въздух и ако сме на едно мнение има ли разлика при обезвъздушаването на абс спира4ки от обикновените.Благодаря ви за мненията

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Re: ABS -проблем

Мнение от dinozab » 11 Мар 2008, 16:14

ivan. написа:При рязко натискане на педала колата по4ва да бяга-дърпа в една посока.Абс-а си работи,педала ''рита''.Цилиндър4етата са нови,накладките също,мисля 4е е въздух и ако сме на едно мнение има ли разлика при обезвъздушаването на абс спира4ки от обикновените.Благодаря ви за мненията

Провери си тампоните на горните носачи ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31922

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Мар 2008, 16:22

НА мен ми замина тампона на стабилизиращата щанга и така прай :)

Мафиозо!
Аватар

Re: ABS -проблем

Мнение от rado_rf » 11 Мар 2008, 17:58

dinozab написа:
ivan. написа:При рязко натискане на педала колата по4ва да бяга-дърпа в една посока.Абс-а си работи,педала ''рита''.Цилиндър4етата са нови,накладките също,мисля 4е е въздух и ако сме на едно мнение има ли разлика при обезвъздушаването на абс спира4ки от обикновените.Благодаря ви за мненията

Провери си тампоните на горните носачи ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31922

:yes:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Мар 2008, 9:26

Горе-долу по темата да ви кажа ,какво ме мъчи в последно време и какво се оказа при преглед вчера :arrow:

Появи ми се едно леко потропване през зимата отпред.Наскоро когато сложих летните гуми неотдавна ,понеже са ниски и са на 2,5 бара напомпани тропането се увеличи.Пробвам колата по една улица до вкъщи която има много и не дълбоки дупки.Напред като минавам колата тропа, но като дам назад и е тиха ,никакво тропане независимо с каква скорост минавам :shock: По павета колата притропва отвреме на време, но като натисна леко спирачката колкото да се обере луфта и става някаква лудница - имам чувството че се разпада предницата :puke:
Още едно нещо - потеглям и дори от няма и 1 км/ч като натисна рязко спирачката и отпред отдясно се чува глухо "туп" и като цяло всичкото това тропане идва оттам :roll:

В крайна сметка се оказа ,че едната накладка точно там играе,има луфт и оттам идва целия проблем :evil: Текстар , нови накладки ,на не повече от 5 К км :help:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E34