Раздяла
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Раздяла
Здравейте колеги, мисля че дойде момента да се разделя с моя красавец за да осъществя мечтата си да карам Е38. Моля ви за вашата оценка на колата ми като хора които са наясно с тези автомобили. Това което аз мога да кажа за колата си е че е в перфектно състояние като купе, двигател, ходова част изобщо като цяло. Колата няма забележки не защото е моята кола а просто наистина е така. С нея имам два комплекта гуми зимни и летни Гудиар
както следва 195/65/15 Ултра Грип 7 които са на един сезон и 205/65/15 Екселенс които също са на един сезон. Ще се радвам да разбера вашата оценка.
Предварително Благодаря
Можете да видите колата в моята галерия.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=16118
както следва 195/65/15 Ултра Грип 7 които са на един сезон и 205/65/15 Екселенс които също са на един сезон. Ще се радвам да разбера вашата оценка.
Предварително Благодаря
Можете да видите колата в моята галерия.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_per ... r_id=16118

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Здравей, колега --моето скромно мнение е да не я продаваш , щом си доволен --а и невярвам да и вземеш и половината от парите които ти е легнала,ако си я покарал 1-2 г. Аз също се отказах да се разделям с вярното си куче -Е34 и също ще взема Е38. Второ- този "индивидуал салон" -незнам как ще се хареса на някой потенциален купувач но по -скоро -не. Годината е стара --за мен не е определящо но ....17 г са доста. Цена --макс 4000лв .
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
klintan66 написа:Здравей, колега --моето скромно мнение е да не я продаваш , щом си доволен --а и невярвам да и вземеш и половината от парите които ти е легнала,ако си я покарал 1-2 г. Аз също се отказах да се разделям с вярното си куче -Е34 и също ще взема Е38. Второ- този "индивидуал салон" -незнам как ще се хареса на някой потенциален купувач но по -скоро -не. Годината е стара --за мен не е определящо но ....17 г са доста. Цена --макс 4000лв .

klintan66 написа:Здравей, колега --моето скромно мнение е да не я продаваш , щом си доволен --а и невярвам да и вземеш и половината от парите които ти е легнала,ако си я покарал 1-2 г. Аз също се отказах да се разделям с вярното си куче -Е34 и също ще взема Е38. Второ- този "индивидуал салон" -незнам как ще се хареса на някой потенциален купувач но по -скоро -не. Годината е стара --за мен не е определящо но ....17 г са доста. Цена --макс 4000лв .
Факт е че съм много доволен и наистина нямям проблем с колата но ще ми бъде трудно от финансова гледна точка да поддържам две коли от такъв клас. Благодаря за мнението ви. В интерес на истината в никакъв случай не очаквам че мога да взема някакви невероятни пари за колата все пак тя е доста старичка. Още един път благодаря вашето мнение ми помага да взема решение относно цената.
5 мнения
• Страница 1 от 1