Кажете ми..........
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Milen_Emilov
- Потребител
-
Кажете ми..........
ей хора кажете ми каква е тази опция печка?
имали+
и какви са -
на тази опция?
имали+
и какви са -
на тази опция?

Нещо като бензиновото парно на Запорожеца
Приемуществото е, че зимата си го настройваш (има си таймер) да се включи 15-20 мин. преди да слезеш при колата и тя е загряла малкия кръг на охладителната система (двигателя) и включила парното за да загрее и купето
Недостатъка е, че докато работи черпи ток директно от акумулатора (двигателя не работи) и изразходва бензин
PS Има защита, която не го включва или го изключва, когато акумулатора падне да определен волтаж

Приемуществото е, че зимата си го настройваш (има си таймер) да се включи 15-20 мин. преди да слезеш при колата и тя е загряла малкия кръг на охладителната система (двигателя) и включила парното за да загрее и купето

Недостатъка е, че докато работи черпи ток директно от акумулатора (двигателя не работи) и изразходва бензин

PS Има защита, която не го включва или го изключва, когато акумулатора падне да определен волтаж
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Milen_Emilov написа:мерси много!
Колега, снимай си пулт-а за управление на печката - той трябва да е на борда

Георги Пенчев
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ама никой не каза че има печки които загряват маслото и двигателя също и така той като запали е топъл и по този начин се увеличава живота му

HI
Аз имам такава печка фабрично поставена за която бях поразпитал във форума преди години, защото нямах идея как се пуска и ме спукаха от бъзик дали е на дърва или въглища ....ма както и да е.После разбрах,че тя има отделен акумулатор в лявята кора на багажника, който е само за нея и се оказа,че той е дал фира и за това не ми е работела.Има и фирмен магазин и сервиз на ботевградско шосе....на фирмата" вебасто",това е марката на печките.
8 мнения
• Страница 1 от 1