Дойде ред и аз да се похваля.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Дойде ред и аз да се похваля.

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Мар 2008, 19:38

Та като се започнаха едни ми мъки от вчера от16:30 до 02:20 през ноща и днес от 09:30 до към 17:00 и след големи мъки всичко мина успешно и най накрая и моите фарчета са готови и обурудвани с ангелските очички.
И тук е маястото да благодаря на slavianko и the gate за безценната информация която ми дадоха.

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Дойде ред и аз да се похваля.

Мнение от slavianko » 08 Мар 2008, 19:45

littlerock написа:Та като се започнаха едни ми мъки от вчера от16:30 до 02:20 през ноща и днес от 09:30 до към 17:00 и след големи мъки всичко мина успешно и най накрая и моите фарчета са готови и обурудвани с ангелските очички.
И тук е маястото да благодаря на slavianko и the gate за безценната информация която ми дадоха.

Изображение

Изображение

Колега много добре са станали. След толкова мъки най хувавото е като си видиш собственното творение. Нямаше по щастлив от мен като ги видях на колата да светят. Цяла вечер съм обикалял из Русе да се кефя. Така че знам как се чувстваш :yes:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Мар 2008, 19:59

slavianko написа:
littlerock написа:Та като се започнаха едни ми мъки от вчера от16:30 до 02:20 през ноща и днес от 09:30 до към 17:00 и след големи мъки всичко мина успешно и най накрая и моите фарчета са готови и обурудвани с ангелските очички.

Изображение

Изображение

Колега много добре са станали. След толкова мъки най хувавото е като си видиш собственното творение. Нямаше по щастлив от мен като ги видях на колата да светят. Цяла вечер съм обикалял из Русе да се кефя. Така че знам как се чувстваш :yes:

Мене ми иде да карам само на габарит из Стара Загора :mhihi: И за останалите колеги които искат и те да си имат просто е нужно повечко време постоянство и нерви най вече за отлепянето на фаровете.

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 09 Мар 2008, 10:31

littlerock написа:...е нужно повечко време постоянство и нерви най вече за отлепянето на фаровете.

ако сега се пробваш да ги отлепиш доста по-бързо ще го направиш ;)

Назад към E34