Дойде ред и аз да се похваля.
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Дойде ред и аз да се похваля.
Та като се започнаха едни ми мъки от вчера от16:30 до 02:20 през ноща и днес от 09:30 до към 17:00 и след големи мъки всичко мина успешно и най накрая и моите фарчета са готови и обурудвани с ангелските очички.
И тук е маястото да благодаря на slavianko и the gate за безценната информация която ми дадоха.

И тук е маястото да благодаря на slavianko и the gate за безценната информация която ми дадоха.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Дойде ред и аз да се похваля.
littlerock написа:Та като се започнаха едни ми мъки от вчера от16:30 до 02:20 през ноща и днес от 09:30 до към 17:00 и след големи мъки всичко мина успешно и най накрая и моите фарчета са готови и обурудвани с ангелските очички.
Колега много добре са станали. След толкова мъки най хувавото е като си видиш собственното творение. Нямаше по щастлив от мен като ги видях на колата да светят. Цяла вечер съм обикалял из Русе да се кефя. Така че знам как се чувстваш

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
slavianko написа:littlerock написа:Та като се започнаха едни ми мъки от вчера от16:30 до 02:20 през ноща и днес от 09:30 до към 17:00 и след големи мъки всичко мина успешно и най накрая и моите фарчета са готови и обурудвани с ангелските очички.
Колега много добре са станали. След толкова мъки най хувавото е като си видиш собственното творение. Нямаше по щастлив от мен като ги видях на колата да светят. Цяла вечер съм обикалял из Русе да се кефя. Така че знам как се чувстваш
Мене ми иде да карам само на габарит из Стара Загора

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
littlerock написа:...е нужно повечко време постоянство и нерви най вече за отлепянето на фаровете.
ако сега се пробваш да ги отлепиш доста по-бързо ще го направиш

4 мнения
• Страница 1 от 1