Проблем с климатика
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Проблем с климатика
Климатика не работи или по-точно, когато пусна снежинката, не се включва и гори бушона. И понеже климатика и клаксона са на един бушон, като натисна снежинката и нямам клаксон.
Някакви предложения какво може да е?
Някакви предложения какво може да е?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Един познат от Щатите вчера ми се оплака от тва.Той е с М50Б25 - перката му беше нафрашкана с боклуци - чува се само как се тормози, а ако тръгне преди да изгори предпазителя направо е малък празник.
Та неговия проблем беше - перката и оста се нафрашкали с боклуци и е станало "спойка"
При всички положения нещо ще и дава зор и затова ще гори предпазителя
Та неговия проблем беше - перката и оста се нафрашкали с боклуци и е станало "спойка"
При всички положения нещо ще и дава зор и затова ще гори предпазителя
- piNky
- младши ентусиаст
-
Къде се намира тази перка?
Както знаете съм съвсем нов с колите и си нямам никакъв хабер къде и какво да гледам.
Благодаря
Както знаете съм съвсем нов с колите и си нямам никакъв хабер къде и какво да гледам.

Благодаря
Незнам как е при Е34 но би трябвало да е аналогично на Е39 - перката на климатика се намира зад предната броня и бъбреците - пред радиатора на климатика. Пробвай да я завъртиш с ръка - ако не може значи е блокирала и може там да е проблема.Незнам обаче дали няма самата перка да е на отделен предпазител тъй като консумацията и е доста сериозна .
Ако е климатроник има едни резистори (понижаващи) за оборотите на перката - може и те да думнат ако я мъчиш.
Ако е климатроник има едни резистори (понижаващи) за оборотите на перката - може и те да думнат ако я мъчиш.
Доста кончета в един обор.

- piNky
- младши ентусиаст
-
*9- 15А- Клаксон. Циркулационна помпа на отоплението.
Ето този бушон е проблемния.
Утре ще огледам дали има проблем с перката. Но ако има, няма ли да ми прегрява и колата?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ще ти прегрява в задръствания в жегите през лятото
Мойта перка е блокирала и не след дълго ще трябва да търся някаква читава и да я сменям
Скапа се през есенните топли дни ,когато в жегата в трафика ми качваше температурата на предпоследната бяла черта и аз го спирах по принуда ...
Георги Пенчев

Мойта перка е блокирала и не след дълго ще трябва да търся някаква читава и да я сменям

Георги Пенчев
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
- piNky
- младши ентусиаст
-
Аз гледах тази перка, но се въртеше ... не знам колко лесно би трябвало да се движи, но при мен като я бутна и се въртеше съвсем малко.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
9 мнения
• Страница 1 от 1