ПО незнайни причини получих две дупки в едно бутало :)
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ПО незнайни причини получих две дупки в едно бутало :)
Как ли да го обясня колеги странна работа.....отивам да сменям свещи в сервиза и хоп след смяната не пали колицата (нещо се мъчи .....)....след малко запали и "троп.....троп " ...некаква лудница .....
поглеждаме свещите ....УЖАС....... едната и го няма "изолатора " заедно с металната част ...(направо пометнах :@ ).....
както и да е ...днес свалям главата и познайте ....буталото с две дупки ... клапана залепнал там и станал на ....уфффф да не го разказвам описателно на кво ми приличаше ......
ТОВА КАТО СЛУЧКА ГО ГЛЪТНАХ ...............ама някои има ли идея от каде може да се случи подобно нещо
поглеждаме свещите ....УЖАС....... едната и го няма "изолатора " заедно с металната част ...(направо пометнах :@ ).....
както и да е ...днес свалям главата и познайте ....буталото с две дупки ... клапана залепнал там и станал на ....уфффф да не го разказвам описателно на кво ми приличаше ......
ТОВА КАТО СЛУЧКА ГО ГЛЪТНАХ ...............ама някои има ли идея от каде може да се случи подобно нещо
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Re: ПО незнайни причини получих две дупки в едно бутало :)
neolex написа:Как ли да го обясня колеги странна работа.....отивам да сменям свещи в сервиза и хоп след смяната не пали колицата (нещо се мъчи .....)....след малко запали и "троп.....троп " ...некаква лудница .....

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Определено и на мен ми се струва, че са ти изпуснали нещо в цилиндъра .... или ключа се е счупил и е паднало рамото вътре .....
Може и гайка да са пуснали - от завист примерно.
Е ако са направили такава мизерия ти са баси смотаняците ... направо за убиване правят
Майка му стара не ни стигат цените на горивата, данъците и дупките по пътищата ...
Може и гайка да са пуснали - от завист примерно.
Е ако са направили такава мизерия ти са баси смотаняците ... направо за убиване правят
Майка му стара не ни стигат цените на горивата, данъците и дупките по пътищата ...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Направо да ги убиеш тия нещастници, що пара се влага в колата някой идиот да я съсипе, я кажи къде си ходил да се мисли нещо по въпроса и да не се ходи там.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
по скоро новите свещи са били ментета ,пълно е с ментета свещи имаше една тема как на колега керамичната част на свеща пробила капака както си кара
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а погледна ли ,преди да вкараш ключа за свещи и да махнеш свеща .... във сервиза

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=73846&postdays=0&postorder=asc&start=0
Така ли изглеждаше твойта?
Така ли изглеждаше твойта?
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Сега да ви светна откаде е проблема ми :
1.оказа се 4е шпонката на коляновия вал се е износила
1.1 буталото почва да застига клапана преди да се е скрил в гнездото си
2.поради това износване разпределителния вал получава малко по късно въртящ момент
3. забиват се клапаните в челото на буталото
В отговор на колегата дет ми е пратил линк и пита така ли изглежда ...отговор ДАМ
4.всичко това води до смяна на глава и буталце ......
5.от долу не сам я отворил още че нямах време възможно е и там да има некакви грижи
засега това е .....
1.оказа се 4е шпонката на коляновия вал се е износила
1.1 буталото почва да застига клапана преди да се е скрил в гнездото си
2.поради това износване разпределителния вал получава малко по късно въртящ момент
3. забиват се клапаните в челото на буталото
В отговор на колегата дет ми е пратил линк и пита така ли изглежда ...отговор ДАМ
4.всичко това води до смяна на глава и буталце ......
5.от долу не сам я отворил още че нямах време възможно е и там да има некакви грижи
засега това е .....

12 мнения
• Страница 1 от 1