Монтаж на Газов инжекцион (въпрос към SaSo and BMW fena)
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Монтаж на Газов инжекцион (въпрос към SaSo and BMW fena)
Здраве да е
Направих едно проучване на пазара (по нета) и съм се спрял на газов инжекцион Фобос.Системата за мен е добра(от това което прочетох),остава въпроса некои кадърен знаещ и можещ човек да я монтира.
Тъи като щаб квартирата ми е в Пазарджик , а работата в Стара Загора ме устроива всичко помежду им,(за маистори говоря).Фобоса са в Плевен но ще ми доиде далеч за донастроики ,после.
SaSo and BMW fema прочетох ваши мнения за маистор в Пазарджик(контакти ), даите препоръки, а и колегите моля да споделят мнения.
Ако някои има да каже нещо тук и сега му е местото.
Good luck
Командировката свърша назад съм с колометрите за тази година.
Не ме разобеждаваите,решил съм ще сложа, така е като не си намерих дизелак , сега алтернативи

Направих едно проучване на пазара (по нета) и съм се спрял на газов инжекцион Фобос.Системата за мен е добра(от това което прочетох),остава въпроса некои кадърен знаещ и можещ човек да я монтира.
Тъи като щаб квартирата ми е в Пазарджик , а работата в Стара Загора ме устроива всичко помежду им,(за маистори говоря).Фобоса са в Плевен но ще ми доиде далеч за донастроики ,после.
SaSo and BMW fema прочетох ваши мнения за маистор в Пазарджик(контакти ), даите препоръки, а и колегите моля да споделят мнения.

Good luck
Не ме разобеждаваите,решил съм ще сложа, така е като не си намерих дизелак , сега алтернативи

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Монтаж на Газов инжекцион (въпрос към SaSo and BMW fema
слагай братле--с таа газовица се раждаш отвсякъде....бензина е за палене не за каранеbat Jeko написа:Здраве да е
![]()
![]()
![]()
Good luck
Не ме разобеждаваите,решил съм ще сложа, така е като не си намерих дизелак , сега алтернативи![]()

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
за Стара Загора знам че има доста кадърен майстор някъде в началото на града е... ако си заинтересован мога да взема от вуйчо ми GSM-ма му той си постави там газов на Астрата а комшията на Рено Меган и 2-мата вече са над 15к км и са супер доволни
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
телефони има много ,маистори много,мненията за човеците са малко,аз човек търся.
Саита на фобос посетих,във форума им писах(на Fema звъннах за консултация
),сега събирам феед бак за "маисторите" че иначе ще правим важна тема "детски болести газов инжекцион"
Good luck
телефони има много ,маистори много,мненията за човеците са малко,аз човек търся.
Саита на фобос посетих,във форума им писах(на Fema звъннах за консултация

Good luck
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
а бате ФЕНА ще сподели ли със сродната душица
как е решил проблема с БУМ-БУМ
???

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
от де тоа бум бум...нема ве хем маторя бачка по хавата сиTazzMann написа:а бате ФЕНА ще сподели ли със сродната душицакак е решил проблема с БУМ-БУМ
???

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
ма това на М50-тка ли... ?bmwfena написа:от де тоа бум бум...нема ве хем маторя бачка по хавата сиTazzMann написа:а бате ФЕНА ще сподели ли със сродната душицакак е решил проблема с БУМ-БУМ
???
![]()
![]()
испарителя е монтиран под смукателите и не севижда кат отвориш капака ..по тоа начин се намаля пътя на газта което означава БУМБУМ...гръмна ми за 20 000км 2 пъти щото откакто е монтирана не съм ходил да я регулират наново...и то гръмна на високи обороти ....дигнах ималко газчитата и КРАЙЙЙ
![]()
Powered By BMW !!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
то4ноTazzMann написа:ма това на М50-тка ли... ?bmwfena написа:от де тоа бум бум...нема ве хем маторя бачка по хавата сиTazzMann написа:а бате ФЕНА ще сподели ли със сродната душицакак е решил проблема с БУМ-БУМ
???
![]()
![]()
испарителя е монтиран под смукателите и не севижда кат отвориш капака ..по тоа начин се намаля пътя на газта което означава БУМБУМ...гръмна ми за 20 000км 2 пъти щото откакто е монтирана не съм ходил да я регулират наново...и то гръмна на високи обороти ....дигнах ималко газчитата и КРАЙЙЙ
![]()

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Фема постни телефона на тези юнаци (и как се казват само не ме караи да му викам маисторе че ако обарка нещо ще му падне имиджа
)че за го имат и другите потребители на алтернативни горива
Good luck
Фема постни телефона на тези юнаци (и как се казват само не ме караи да му викам маисторе че ако обарка нещо ще му падне имиджа

Good luck
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Ето продължението:
Сложих си Фобос в Стара Загора (в сервиза в кв.Железник).
Автомобилчето върви добре, и за момента нямам забележки към монтажа.
Облужването в сервиза е добро.
Цената за 4 цилиндров монтаж е 1200лв.
след като мина повече км. ще напиша продължение на темата .
Good luck
Ето продължението:
Good luck
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Майстора е Борко...Младо момче, много свестен е ...Има си апаратура... В Пазарджик се намира до едно кръгово където имаше Лук оил май...Аз знам как да стигна до там ама като немога го обясня...Той предлага газови уредби ГИ но не съм сигурен на коя марка точно...Инче съм виждал монтиран от него на А6 2.6 бензин и до колкото знам е много добре... Отделно с това си има настройки за спортно иконимично каране... Цена немога да ти кажа със сигурност но няма да съжаляваш...Който е ходил при него не е съжалявал до сега...
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
bat Jeko написа:Здраве да е
Ето продължението:
Good luck
Бахти ти за 1200 лв си дал да ти монтират бомба?

Ама ти щом си решил...здраве да е!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
cucko написа:bat Jeko написа:Здраве да е
Ето продължението:
Good luck
Бахти ти за 1200 лв си дал да ти монтират бомба?Аз със толкова пари знаеш ли колко бензин ще изгоря..и ще сменям само масла и филтри....1 л. А95=2,00лв,аз слагам 10 на 100 л./км това прави 20 лв/100км. а 1200 лв делено на 20 лв./100 км=60 което го умножаваме по 100км. = 6000 км.
Брат ти направи ебати сметката...

Значи сметни си че аз съм давал на времето около 500лв за тая газова... Сега сметни си кога съм си я избил след този пробег...Дори сега си мисля за един газов инжекцион но ще е след като сложа М50В25 мотор...И не за нещо друго искам газов а защото колата с тоя мотор си върви здраво и точно това неискам да пропусна...Искам вървенето да ми е почти едно към едно с на бензин... За М50В20 мога да кажа следното...Прецених че такава уредба искам да сложа поради простата причина че това е тромава кола..Не върви особенно много...Това са ми основно съображенията...
А на колегата мога да кажа хич да не се замисля да отиде при Борето момчето ще му обясни като нормален човек кое как защо... И той ще си прецени...Много е кадърен тука с фена двамата сме много доволни...Има и други колеги от форума ама не си спомням НИКовете им... Те ако видят темата ще си кажат мнението...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
добър сиcucko написа:bat Jeko написа:Здраве да е
Ето продължението:
Good luck
Бахти ти за 1200 лв си дал да ти монтират бомба?Аз със толкова пари знаеш ли колко бензин ще изгоря..и ще сменям само масла и филтри....1 л. А95=2,00лв,аз слагам 10 на 100 л./км това прави 20 лв/100км. а 1200 лв делено на 20 лв./100 км=60 което го умножаваме по 100км. = 6000 км.

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4