бмв 520 малки проблеми
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
бмв 520 малки проблеми
здравейте нов съм в форума отскоро имам е34 520 чудесен автомобил но имам някои дребни но дразнещи проблеми
1 при студен двигател по време на ускоряване се получава едно леко заглъхване към 2000 оборота
2 парното работи само на 4-та степем на вентилатор
3 от няколко дни лампите на плафоните по време на движение пресветват
Та ако някой има представа какво да проверя по колата си нека да пише благодаря предварително
моля също така за впечатления на други собственици на подобни автомобили относно разхода на бензин в софия и извън града при мен в софия ми е 14.5 и 16 бензин при зимни условия което малко ме притеснява
1 при студен двигател по време на ускоряване се получава едно леко заглъхване към 2000 оборота
2 парното работи само на 4-та степем на вентилатор
3 от няколко дни лампите на плафоните по време на движение пресветват
Та ако някой има представа какво да проверя по колата си нека да пише благодаря предварително
моля също така за впечатления на други собственици на подобни автомобили относно разхода на бензин в софия и извън града при мен в софия ми е 14.5 и 16 бензин при зимни условия което малко ме притеснява
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
честито за автомобила колега!има доста инфо за твоите проблеми..ползвай търсачката..колкото до разхода при студено време и задръствания в София ммислия че е нормален
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Голям ти е разхода - защото ти е тежък кракът
Плафоните ти пресветват, защото ключалките на вратите или държачите им са се амортизирали ... има тема как да ги побългарим/купуваш нови или третия варант (временно) компчето на плафона в средно положение
.... всичко, за което си питал има теми и решения - ползвай търсачката
Добре дошъл и приятно шофиране

Плафоните ти пресветват, защото ключалките на вратите или държачите им са се амортизирали ... има тема как да ги побългарим/купуваш нови или третия варант (временно) компчето на плафона в средно положение
.... всичко, за което си питал има теми и решения - ползвай търсачката
Добре дошъл и приятно шофиране

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аиде и аз една рака парното ти ба4ка на 4 степен защото е игорял сптепния регулато ремонта по него е има няма 20 4ка

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А са за парното, я кажете къде е тоз регулатор ако нямаш клима, щото моята ще дойде допълнително сложена 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
имаш немаш клима регулатори са си го има едните са то4но до коляното дето ти се пада на педала на гаста а може и то другата страна но наи ве4е се пада от схофиорската страна до коляното некаде

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
7 мнения
• Страница 1 от 1