Вакуми
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bbratcheda
- кандидат ентусиаст
-
Вакуми
Здравейте, знае ли някой някаква схема на вакумните маркучета,защото точно под смукателния колектор ми смуче въздух.Единия край на въпросното маркуче го намерих а другия е загадка.Двигателя ми е М50 Б20.Благодаря предварително.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: Вакуми
bbratcheda написа:Здравейте, знае ли някой някаква схема на вакумните маркучета,защото точно под смукателния колектор ми смуче въздух.Единия край на въпросното маркуче го намерих а другия е загадка.Двигателя ми е М50 Б20.Благодаря предварително.
Сигурно имаш газчица и ти е гръмнало нали ???

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Не съм те иронизирал...Питах те дали имаш газ...Ти се питай тоя маркуч тогава защо ти е маднал... По скоро търси първичния проблем...Щото е сериозно това което го прави...
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Колега огледай хубаво колектора, най вероятно ще видиш щуцер.
Няма вакуумни маркучи които да висят. Имах подобен проблем с маркучето което дава вакуум към климатичната система на колата, една седмица се чудих и гледах в коша кат идиот
.
Накрая видях щуцера до тръбите за парното, трудно се забелязваше.
Та така, ше го намериш!
Кажи от къде тръгва маркуча. Ако можеш снимай го за да е по ясно.
Колкото до схема на вакуумите, и аз търсих, но си останах с търсенето!
Поздрави
Няма вакуумни маркучи които да висят. Имах подобен проблем с маркучето което дава вакуум към климатичната система на колата, една седмица се чудих и гледах в коша кат идиот

Накрая видях щуцера до тръбите за парното, трудно се забелязваше.
Та така, ше го намериш!

Кажи от къде тръгва маркуча. Ако можеш снимай го за да е по ясно.
Колкото до схема на вакуумите, и аз търсих, но си останах с търсенето!
Поздрави
- bbratcheda
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат. Ходих даже на диагностика но там като взеха да ми обясняват че трябва да се свалят и колекторите и че било много сложно и си тръгнах. След две вечери на залягане и огледи си открих проблема. От долу на гофрирания маркуч под колекторите има тройник и на ляво тръгва въпросното маркуче и влиза отгоре до колекторите на малук щуцер. След като го смених мисля че започнаха да се чуват леки гърмежи в гърнетата. Утре ще се заиграя и ще видя какво ще се получи. Мерси на всички още веднъж.
6 мнения
• Страница 1 от 1