КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР
Изгодна ще е , за този който я иска . 0894744325-Иван
НАСЛУКА
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Е защо продаваш бре???? Нали си оправи колата и всичко беше ок????
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, шайбата ли те тормози точно в момента ? Как така реши тотално да я махаш колата
Значи и на мен ми беше писнало тотално 2004 година и след като сам си счупих по най-балъшкия начин скоростите на всичките други странични ядове и след толкова ремонти за няма и година от както си бях купил колата,толкова отчаянието се преобърна в яд и гняв по колата ,че казах ,че я продвам.Веднага дойде мой приятелда я гледа и купува а аз бях командировка заминал и по телефона предупредих брат ми да го посреща да я гледа (при сменена кутия-сегашната).Брат ми тогава не спря да ме разубеждава как ще съм луд да съм дал до момента поне 3000 лв за ремонти и сега да я продам ... Преспах,размислих ...
На сутринта когато трябваше да му се обадя и да му кажа последно цена и ,че със сигурност я продавам от вътре ми дойде и ей така му казах,че няма да я продавам ! Дребни неща съм пооправил след това и оттогава до ден днешен просто не ми се иска да сляза от тази кола.
Ако те плаши и нервира поредица от проблеми ,просто трябва да размислиш добре какво си отремонтирал до сега,какво си вложил.Ако не е нищо и ти се вижда че колата е уморена и се задават много и скъпи ремонти ,за които смяташ ,че не си заслужава я махай, но ако си ти харесва а си в състояние на афект не прибързвай ...
Георги Пенчев

Значи и на мен ми беше писнало тотално 2004 година и след като сам си счупих по най-балъшкия начин скоростите на всичките други странични ядове и след толкова ремонти за няма и година от както си бях купил колата,толкова отчаянието се преобърна в яд и гняв по колата ,че казах ,че я продвам.Веднага дойде мой приятелда я гледа и купува а аз бях командировка заминал и по телефона предупредих брат ми да го посреща да я гледа (при сменена кутия-сегашната).Брат ми тогава не спря да ме разубеждава как ще съм луд да съм дал до момента поне 3000 лв за ремонти и сега да я продам ... Преспах,размислих ...
На сутринта когато трябваше да му се обадя и да му кажа последно цена и ,че със сигурност я продавам от вътре ми дойде и ей така му казах,че няма да я продавам ! Дребни неща съм пооправил след това и оттогава до ден днешен просто не ми се иска да сляза от тази кола.
Ако те плаши и нервира поредица от проблеми ,просто трябва да размислиш добре какво си отремонтирал до сега,какво си вложил.Ако не е нищо и ти се вижда че колата е уморена и се задават много и скъпи ремонти ,за които смяташ ,че не си заслужава я махай, но ако си ти харесва а си в състояние на афект не прибързвай ...
Георги Пенчев
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
колега пусни малко снимки да я видим- сигурен съм , че на много от нас ще е интересно да я видим запоследно 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Шефе верно земи помисли над продажбата. Аз така също щях да продавам след като в 1 сервиз ми казаха че турбото ми е заминало и имам странни шумове в двигателя. Даваха ми максимум 500 км да мина. За малко да я продам колата, защото ми казаха 3000 лв. ремонта. После размислих и реших да рискувам счупването на турбината и мотора. Още си карам и нямам проблеми 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Гълабе, аз лично моят ТДС го имам от края на Август 2007.
Аз така съща като теб минах през Ада няколко пъти, нялях доста пари - за 6 месеца имам около 1000лв инвестиция по тая красива лимузина.
Всички ме убеждават, че с тая кола едва сега ми започват проблемите и ще тегля много, но аз си знам за колко съм я взел, колко съм налял и как съм се влюбил в тази кола.
Тотално си се ядосал и искаш да я машнеш, след всичко което направи по нея, но първо си отговори на въпросите:
- дали БМВ не е марка която носи престиж? - всички се бият в гърдите "днес си купих Бора, Пасат 4, Пежо 307 ......", но друго звучи като кажат "Е гледай тоя "Хулиган" със злобния поглед и яките джантаци, колкото повече остарява - толкова по красив става......"
- наистина ли искаш да продадеш колата, в която си вложил толкова пари и си похабил толкова нерви?Да продадеш за без пари кола в добро състояние?Колата, която само преди 2 месеца ти харесваше как ЛЕТИ след трансплантация на механично ГНП, колата на която няма да можеш да и вземеш и 70% от реалната стойност, ще я продадеш на някой душманин и ще ти е жал като го гледаш как я чупи?!?
Ако досега не си се замислил сериозно помисли върху това:
..... с ГНП вече нямаш ядове, умна дюза нямаш - почти цялата електроника по двигателя ти е изолирана ....... колата ти е желязна - вече няма чупене!!!
...... завари старата или купи нова демпферна шайба - 200лв. и ако я пазиш тая кола друго освен масло, нафта, гуми, биалетки, черешки и някое шарнирче, няма да иска от теб - тегли мастара и калкулирай .
.........струва ли си заради 200лв. да продадеш вече (след изрязването на електрониката) неубиваема кола?
Ако нямаш наличност - ще ти заема! Помисли си струва ли си да се лишиш от такова удоволствие ....
Успех и ... Гълабче,дано вземеш правилното решение
Аз така съща като теб минах през Ада няколко пъти, нялях доста пари - за 6 месеца имам около 1000лв инвестиция по тая красива лимузина.
Всички ме убеждават, че с тая кола едва сега ми започват проблемите и ще тегля много, но аз си знам за колко съм я взел, колко съм налял и как съм се влюбил в тази кола.
Тотално си се ядосал и искаш да я машнеш, след всичко което направи по нея, но първо си отговори на въпросите:
- дали БМВ не е марка която носи престиж? - всички се бият в гърдите "днес си купих Бора, Пасат 4, Пежо 307 ......", но друго звучи като кажат "Е гледай тоя "Хулиган" със злобния поглед и яките джантаци, колкото повече остарява - толкова по красив става......"
- наистина ли искаш да продадеш колата, в която си вложил толкова пари и си похабил толкова нерви?Да продадеш за без пари кола в добро състояние?Колата, която само преди 2 месеца ти харесваше как ЛЕТИ след трансплантация на механично ГНП, колата на която няма да можеш да и вземеш и 70% от реалната стойност, ще я продадеш на някой душманин и ще ти е жал като го гледаш как я чупи?!?
..... с ГНП вече нямаш ядове, умна дюза нямаш - почти цялата електроника по двигателя ти е изолирана ....... колата ти е желязна - вече няма чупене!!!
...... завари старата или купи нова демпферна шайба - 200лв. и ако я пазиш тая кола друго освен масло, нафта, гуми, биалетки, черешки и някое шарнирче, няма да иска от теб - тегли мастара и калкулирай .
.........струва ли си заради 200лв. да продадеш вече (след изрязването на електрониката) неубиваема кола?
Ако нямаш наличност - ще ти заема! Помисли си струва ли си да се лишиш от такова удоволствие ....

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Мисля 4е адски прави сте вси4ки
ако сега се откажеш и продадеш колата, все едно си изхвърляш труда и усилието, нервите и целият кеф, както искаш така го нари4аи. Един мои приятел казваше по добре вземи дарак но да знаеш 4е е такъв,стегаш го и караш, от колкото ла4ено за куп пари и да се псуваш след два, три месеца като се счупи нещо, но ти си знаеш най добре. Счупи си нервите та друг да му се радва

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Мишу написа:колага караи на горубляне не си женен за тоя дарак баси съветите му давате тои сигурно е налял 5 шапки пари и 8 камьона нерви и маи още толкова има да се наливат .кажи към кака кола си се ориентирал то че повече нема да си купиш бмв е ясно
ти пък намери къде да го пратиш при най-големите скъпари и прекупвачи на горубляне

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Приятелю,не си давай колата,ще съжаляваш след това......не ме питай от къде го знам

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
mitko_n1 написа:Приятелю,не си давай колата,ще съжаляваш след това......не ме питай от къде го знам
и аз ей така продадох моята Е34 щото и се ядосах и от тогава почна ада - то не бе Е36 не бе В4, че и Алфа 156, но след половин година лутане пак се качих на кораба и вече знам Е34 е колата - всичко друго е компромис

Бързите риби изяждат бавните...
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за подкрепата и ценните съвети момчета. Да , само шайбата ми е проблема в момента , е и таблото ми изобщо не работи....но и без него си вървеше. Един колега от форума вече ми предложи шайба , изгодно според мен , за 150лв. и утре ще му звънна да се разберем че е чак от София. А аз наистина в нервите тръгнах да я продавам защото съм малко суеверен и останах с впечетлението че просто колата колкото и да е хубава и стегната....а тя наистина е такава , просто на мен не ми е късмет да и се кефя. Та затова. Иначе наистина е много стегната , дори и Стамбето си ми каза че толкова стегнато БМВ с такава возия не е карал. Ама аз от проблем на проблем се натрисам. Ще видим сега с новата шайба как ще е. И тогава ще ми остане само с ШИБАНОТО табло да се справя. Само дето не знам как. Остава да си намеря някой майстор като Стамбето да ми махне електронното табло и да ми сложи механичноPenchev написа:Колега, шайбата ли те тормози точно в момента ? Как така реши тотално да я махаш колата![]()
Георги Пенчев

НАСЛУКА
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега, карай си джета...
Аз имам рабло механично, ако искаш можем да ги трампим моето бачка, на твоето какво му е?
Аз имам рабло механично, ако искаш можем да ги трампим моето бачка, на твоето какво му е?
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря братле за жеста, но не е заради тея 200лв. просто си викам че не ми е късметлийска та затова. Иначе всички тука знаете точно колко съм похарчил за нея до момента , защото сте с мен във всички мои несгоди още от началото. Иначе точната калколация към момента е.... купих я за 3700лв. и като и смених всички задължителни консумативи и я регистрирах стана 4000лв. После за механичното ГНП дадох 620лв. и стана 4650лв. А че и нали купих Ел.ГНП с потенциометър и компютър за 450лв. ама тея не ги броя щото въпреки че си бачкат страхотно ми стят в багажника, щото явно в момента никой не търси ЕЛ. ГНПта. че да си възвърна барем тия пари...които за съжаление са назаем. Та не знам , майче не ми се е вързала много до момента , особенно ако си продам ЕЛ.ГНПто. С тая шайба ще дойде на 4800лв. Само не знам какво да правя с таблото , че тотално не ми работи , дори и от време на време да проработи.....оборотомера изобщо не тръгва , сигурно е свързан нещо с електрониката и нали вече съм с мех.гнп , та сигурно за това вече не бачка. Та както и да е , сега ще и взема шайба пък после ще му търся табло....и какъвто ми е късмета. Благодаря още веднъж за подкрепата. Само тука е възможно това , хора които дори не са се виждали да са готови веднага да помогнат с каквото могат и да са съпричастни към проблемите на другия. Наистина съм горд че имам регистрация при вас.Wenzy написа:Гълабе, аз лично моят ТДС го имам от края на Август 2007.
НАСЛУКА
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5