КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР

Мнение от GALAB_DAIWA » 15 Фев 2008, 20:57

Изгодна ще е , за този който я иска . 0894744325-Иван
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Фев 2008, 21:17

Е защо продаваш бре???? Нали си оправи колата и всичко беше ок????
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 15 Фев 2008, 22:44

Защо така реши колега, толкова ли са зле нещата?

А и до колкото разбрах ти я беше оправил

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 15 Фев 2008, 23:10

Колега, шайбата ли те тормози точно в момента ? Как така реши тотално да я махаш колата :confused:

Значи и на мен ми беше писнало тотално 2004 година и след като сам си счупих по най-балъшкия начин скоростите на всичките други странични ядове и след толкова ремонти за няма и година от както си бях купил колата,толкова отчаянието се преобърна в яд и гняв по колата ,че казах ,че я продвам.Веднага дойде мой приятелда я гледа и купува а аз бях командировка заминал и по телефона предупредих брат ми да го посреща да я гледа (при сменена кутия-сегашната).Брат ми тогава не спря да ме разубеждава как ще съм луд да съм дал до момента поне 3000 лв за ремонти и сега да я продам ... Преспах,размислих ...
На сутринта когато трябваше да му се обадя и да му кажа последно цена и ,че със сигурност я продавам от вътре ми дойде и ей така му казах,че няма да я продавам ! Дребни неща съм пооправил след това и оттогава до ден днешен просто не ми се иска да сляза от тази кола.

Ако те плаши и нервира поредица от проблеми ,просто трябва да размислиш добре какво си отремонтирал до сега,какво си вложил.Ако не е нищо и ти се вижда че колата е уморена и се задават много и скъпи ремонти ,за които смяташ ,че не си заслужава я махай, но ако си ти харесва а си в състояние на афект не прибързвай ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 15 Фев 2008, 23:36

колега пусни малко снимки да я видим- сигурен съм , че на много от нас ще е интересно да я видим запоследно :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 16 Фев 2008, 10:28

Шефе верно земи помисли над продажбата. Аз така също щях да продавам след като в 1 сервиз ми казаха че турбото ми е заминало и имам странни шумове в двигателя. Даваха ми максимум 500 км да мина. За малко да я продам колата, защото ми казаха 3000 лв. ремонта. После размислих и реших да рискувам счупването на турбината и мотора. Още си карам и нямам проблеми :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 16 Фев 2008, 11:42

колага караи на горубляне не си женен за тоя дарак баси съветите му давате тои сигурно е налял 5 шапки пари и 8 камьона нерви и маи още толкова има да се наливат .кажи към кака кола си се ориентирал то че повече нема да си купиш бмв е ясно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 16 Фев 2008, 12:53

Гълабе, аз лично моят ТДС го имам от края на Август 2007.
Аз така съща като теб минах през Ада няколко пъти, нялях доста пари - за 6 месеца имам около 1000лв инвестиция по тая красива лимузина.
Всички ме убеждават, че с тая кола едва сега ми започват проблемите и ще тегля много, но аз си знам за колко съм я взел, колко съм налял и как съм се влюбил в тази кола.
Тотално си се ядосал и искаш да я машнеш, след всичко което направи по нея, но първо си отговори на въпросите:
- дали БМВ не е марка която носи престиж? - всички се бият в гърдите "днес си купих Бора, Пасат 4, Пежо 307 ......", но друго звучи като кажат "Е гледай тоя "Хулиган" със злобния поглед и яките джантаци, колкото повече остарява - толкова по красив става......"
- наистина ли искаш да продадеш колата, в която си вложил толкова пари и си похабил толкова нерви?Да продадеш за без пари кола в добро състояние?Колата, която само преди 2 месеца ти харесваше как ЛЕТИ след трансплантация на механично ГНП, колата на която няма да можеш да и вземеш и 70% от реалната стойност, ще я продадеш на някой душманин и ще ти е жал като го гледаш как я чупи?!?
Ако досега не си се замислил сериозно помисли върху това:
..... с ГНП вече нямаш ядове, умна дюза нямаш - почти цялата електроника по двигателя ти е изолирана ....... колата ти е желязна - вече няма чупене!!!
...... завари старата или купи нова демпферна шайба - 200лв. и ако я пазиш тая кола друго освен масло, нафта, гуми, биалетки, черешки и някое шарнирче, няма да иска от теб - тегли мастара и калкулирай .

.........струва ли си заради 200лв. да продадеш вече (след изрязването на електрониката) неубиваема кола?
Ако нямаш наличност - ще ти заема! Помисли си струва ли си да се лишиш от такова удоволствие ....

Успех и ... Гълабче,дано вземеш правилното решение ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 16 Фев 2008, 17:47

Мисля 4е адски прави сте вси4ки :yes: ако сега се откажеш и продадеш колата, все едно си изхвърляш труда и усилието, нервите и целият кеф, както искаш така го нари4аи. Един мои приятел казваше по добре вземи дарак но да знаеш 4е е такъв,стегаш го и караш, от колкото ла4ено за куп пари и да се псуваш след два, три месеца като се счупи нещо, но ти си знаеш най добре. Счупи си нервите та друг да му се радва

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 16 Фев 2008, 19:57

Мишу написа:колага караи на горубляне не си женен за тоя дарак баси съветите му давате тои сигурно е налял 5 шапки пари и 8 камьона нерви и маи още толкова има да се наливат .кажи към кака кола си се ориентирал то че повече нема да си купиш бмв е ясно :mhihi:

ти пък намери къде да го пратиш при най-големите скъпари и прекупвачи на горубляне :mhihi:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 16 Фев 2008, 20:08

Приятелю,не си давай колата,ще съжаляваш след това......не ме питай от къде го знам
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е66
Мечтае да кара: M5

Мнение от apostolov_m » 16 Фев 2008, 21:17

mitko_n1 написа:Приятелю,не си давай колата,ще съжаляваш след това......не ме питай от къде го знам

и аз ей така продадох моята Е34 щото и се ядосах и от тогава почна ада - то не бе Е36 не бе В4, че и Алфа 156, но след половин година лутане пак се качих на кораба и вече знам Е34 е колата - всичко друго е компромис :bowdown:
Бързите риби изяждат бавните...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 16 Фев 2008, 22:24

Penchev написа:Колега, шайбата ли те тормози точно в момента ? Как така реши тотално да я махаш колата :confused:

Значи и на мен ми беше писнало тотално 2004 година и след като сам си счупих по най-балъшкия начин скоростите на всичките други странични ядове и след толкова ремонти за няма и година от както си бях купил колата,толкова отчаянието се преобърна в яд и гняв по колата ,че казах ,че я продвам.Веднага дойде мой приятелда я гледа и купува а аз бях командировка заминал и по телефона предупредих брат ми да го посреща да я гледа (при сменена кутия-сегашната).Брат ми тогава не спря да ме разубеждава как ще съм луд да съм дал до момента поне 3000 лв за ремонти и сега да я продам ... Преспах,размислих ...
На сутринта когато трябваше да му се обадя и да му кажа последно цена и ,че със сигурност я продавам от вътре ми дойде и ей така му казах,че няма да я продавам ! Дребни неща съм пооправил след това и оттогава до ден днешен просто не ми се иска да сляза от тази кола.

Ако те плаши и нервира поредица от проблеми ,просто трябва да размислиш добре какво си отремонтирал до сега,какво си вложил.Ако не е нищо и ти се вижда че колата е уморена и се задават много и скъпи ремонти ,за които смяташ ,че не си заслужава я махай, но ако си ти харесва а си в състояние на афект не прибързвай ...

Георги Пенчев
Благодаря за подкрепата и ценните съвети момчета. Да , само шайбата ми е проблема в момента , е и таблото ми изобщо не работи....но и без него си вървеше. Един колега от форума вече ми предложи шайба , изгодно според мен , за 150лв. и утре ще му звънна да се разберем че е чак от София. А аз наистина в нервите тръгнах да я продавам защото съм малко суеверен и останах с впечетлението че просто колата колкото и да е хубава и стегната....а тя наистина е такава , просто на мен не ми е късмет да и се кефя. Та затова. Иначе наистина е много стегната , дори и Стамбето си ми каза че толкова стегнато БМВ с такава возия не е карал. Ама аз от проблем на проблем се натрисам. Ще видим сега с новата шайба как ще е. И тогава ще ми остане само с ШИБАНОТО табло да се справя. Само дето не знам как. Остава да си намеря някой майстор като Стамбето да ми махне електронното табло и да ми сложи механично :) и край с електрониката :D ама къде го тоя майстор. Та сега ще я оправя и то ще си покаже какъв ще ми е късмета........ще е за мен ли или друг ще и се кефи.
НАСЛУКА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2008, 22:46

Колега, карай си джета...
Аз имам рабло механично, ако искаш можем да ги трампим моето бачка, на твоето какво му е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GALAB_DAIWA » 16 Фев 2008, 22:49

Wenzy написа:Гълабе, аз лично моят ТДС го имам от края на Август 2007.
Аз така съща като теб минах през Ада няколко пъти, нялях доста пари - за 6 месеца имам около 1000лв инвестиция по тая красива лимузина.
Всички ме убеждават, че с тая кола едва сега ми започват проблемите и ще тегля много, но аз си знам за колко съм я взел, колко съм налял и как съм се влюбил в тази кола.
Тотално си се ядосал и искаш да я машнеш, след всичко което направи по нея, но първо си отговори на въпросите:
- дали БМВ не е марка която носи престиж? - всички се бият в гърдите "днес си купих Бора, Пасат 4, Пежо 307 ......", но друго звучи като кажат "Е гледай тоя "Хулиган" със злобния поглед и яките джантаци, колкото повече остарява - толкова по красив става......"
- наистина ли искаш да продадеш колата, в която си вложил толкова пари и си похабил толкова нерви?Да продадеш за без пари кола в добро състояние?Колата, която само преди 2 месеца ти харесваше как ЛЕТИ след трансплантация на механично ГНП, колата на която няма да можеш да и вземеш и 70% от реалната стойност, ще я продадеш на някой душманин и ще ти е жал като го гледаш как я чупи?!?
Ако досега не си се замислил сериозно помисли върху това:
..... с ГНП вече нямаш ядове, умна дюза нямаш - почти цялата електроника по двигателя ти е изолирана ....... колата ти е желязна - вече няма чупене!!!
...... завари старата или купи нова демпферна шайба - 200лв. и ако я пазиш тая кола друго освен масло, нафта, гуми, биалетки, черешки и някое шарнирче, няма да иска от теб - тегли мастара и калкулирай .

.........струва ли си заради 200лв. да продадеш вече (след изрязването на електрониката) неубиваема кола?
Ако нямаш наличност - ще ти заема! Помисли си струва ли си да се лишиш от такова удоволствие ....

Успех и ... Гълабче,дано вземеш правилното решение ;)
Благодаря братле за жеста, но не е заради тея 200лв. просто си викам че не ми е късметлийска та затова. Иначе всички тука знаете точно колко съм похарчил за нея до момента , защото сте с мен във всички мои несгоди още от началото. Иначе точната калколация към момента е.... купих я за 3700лв. и като и смених всички задължителни консумативи и я регистрирах стана 4000лв. После за механичното ГНП дадох 620лв. и стана 4650лв. А че и нали купих Ел.ГНП с потенциометър и компютър за 450лв. ама тея не ги броя щото въпреки че си бачкат страхотно ми стят в багажника, щото явно в момента никой не търси ЕЛ. ГНПта. че да си възвърна барем тия пари...които за съжаление са назаем. Та не знам , майче не ми се е вързала много до момента , особенно ако си продам ЕЛ.ГНПто. С тая шайба ще дойде на 4800лв. Само не знам какво да правя с таблото , че тотално не ми работи , дори и от време на време да проработи.....оборотомера изобщо не тръгва , сигурно е свързан нещо с електрониката и нали вече съм с мех.гнп , та сигурно за това вече не бачка. Та както и да е , сега ще и взема шайба пък после ще му търся табло....и какъвто ми е късмета. Благодаря още веднъж за подкрепата. Само тука е възможно това , хора които дори не са се виждали да са готови веднага да помогнат с каквото могат и да са съпричастни към проблемите на другия. Наистина съм горд че имам регистрация при вас.
НАСЛУКА

Следваща

Назад към E34