Пружини за Е34
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
Пружини за Е34
Колеги, от известно време имам идеята да сменя пружините отзад на мойто БМВ и по този повод имам няколко притеснения. забелязвам отдавна, че мойто седи по ниско отзад от другите 5-ци дето виждам и си мисля да не би от това че годинките му се трупат и от тежеста отзад пружините да са "улегнали" и смъкнали колата повече от нормалното. Ако някой е сменял, ще съм му благодарен ако сподели опита си и дали задницата се е надигнала. Вижте каква е в галерията и ми кажете има ли смисъл да се притеснявам
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
И аз си мисля, че с пружини ще се оправи не виждам как иначе а относно годинките и аз така си мисля че с времето се скапват.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
По принцип на Е34 се смачкват задните прожини к годиние и леко се разкрачва отзад колата това лесно можеш да го видиш на стенд дали ти са за смяна пружините ако ти кажат че е по-разкрачена отзад ако искаш ги смени.Единствения минус от това е че яде повечко гумите от вътрешната страна не е чак толкова претеснително но ти си знаеш ако искаш си ги смени лошо няма 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
аз моите на е-34-ката ги смених и нямаше и сантиметър промяна само горнах с париците
така че неразчитаи много на това

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Вижте ми в галерията ... я да не се шашкате взаимно - всички сме на един хал
Даже отдясно ми е щупена щипката на бронята, но "като се стопли" (май всички така се успокояваме
)

Даже отдясно ми е щупена щипката на бронята, но "като се стопли" (май всички така се успокояваме

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Пружини за Е34
Имам две много чивави задни пружиниyuliancho написа:Колеги, от известно време имам идеята да сменя пружините отзад на мойто БМВ и по този повод имам няколко притеснения. забелязвам отдавна, че мойто седи по ниско отзад от другите 5-ци дето виждам и си мисля да не би от това че годинките му се трупат и от тежеста отзад пружините да са "улегнали" и смъкнали колата повече от нормалното. Ако някой е сменял, ще съм му благодарен ако сподели опита си и дали задницата се е надигнала. Вижте каква е в галерията и ми кажете има ли смисъл да се притеснявам

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Wenzy написа:Вижте ми в галерията ... я да не се шашкате взаимно - всички сме на един хал
Даже отдясно ми е щупена щипката на бронята, но "като се стопли" (май всички така се успокояваме)
мани тез калафки ве

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Мойта отзад е като на Славянко... Само че съм с 15ки... Иначе лятото и мойта ше я кача ама на 18ки!!! Отивам да си търся М паралел 2 !! Задължително просто!! И почвам да карам баааавнноооооо като газе....
Са като погледна на Славянко и си представям горе долу как ше е мойта на 18ките....
Супер яко изглежда...
Венциииииииии махни ги ве брат верно тия калъфки... Имам между другото хвърлени едни отзад такива на които пише БМВ някой ко ги иска му ги харизвам ама на секундата...

Венциииииииии махни ги ве брат верно тия калъфки... Имам между другото хвърлени едни отзад такива на които пише БМВ някой ко ги иска му ги харизвам ама на секундата...
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Е така я взех , не съм поглеждал отдолу - може да е късано, фъшкий .... и ме е страх да ги махна
Само да стигна до тях

Само да стигна до тях

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
аз също съм така, виж галерията ми, но май ще режа отпред -като се стопли. Но честно казано на пътя колата е стабилна много а пък вози много мазно и още се колебая. Може и да си въобразявам но като, че ли в движение не стои същото като когато е спряла.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Сакън. Недей ряза. Не си усирай пружините.klintan66 написа:аз също съм така, виж галерията ми, но май ще режа отпред -като се стопли. Но честно казано на пътя колата е стабилна много а пък вози много мазно и още се колебая. Може и да си въобразявам но като, че ли в движение не стои същото като когато е спряла.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: re
slavianko написа:Сакън. Недей ряза. Не си усирай пружините.klintan66 написа:.....................
Пуснато на: 15 Фев 2008, 15:25 Заглавие: re
ти пък нямаш търпение да се приберем и бам във форума

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2