Гасне като превключа на газ.
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Гасне като превключа на газ.
От доста време е следния проблем в началото си викам не ми се занимва ама взе да ми писва та да мина директно на проблема.
Паля на бензин карам и като река да прехвърля на газ било то в движение или на място ако е в движение се получава едно забиване в първия момент и изведнъж отлепя а ако е намясто форсирам да превключи превключва и гасне за да не угасне трябва като изфорсирам и отпусна педала на газта да го натисна пак за да не угасне и тогава няма проблем държи си оборотите и не гасне така и не мога да разбера защо го прави.
Паля на бензин карам и като река да прехвърля на газ било то в движение или на място ако е в движение се получава едно забиване в първия момент и изведнъж отлепя а ако е намясто форсирам да превключи превключва и гасне за да не угасне трябва като изфорсирам и отпусна педала на газта да го натисна пак за да не угасне и тогава няма проблем държи си оборотите и не гасне така и не мога да разбера защо го прави.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Гасне като превключа на газ.
замръзва ли ти изпарителя-кога го прави само като е студена лиlittlerock написа:От доста време е следния проблем в началото си викам не ми се занимва ама взе да ми писва та да мина директно на проблема.

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
bmwfena написа:замръзва ли ти изпарителя-кога го прави само като е студена лиlittlerock написа:От доста време е следния проблем в началото си викам не ми се занимва ама взе да ми писва та да мина директно на проблема.
Паля на бензин карам и като река да прехвърля на газ било то в движение или на място ако е в движение се получава едно забиване в първия момент и изведнъж отлепя а ако е намясто форсирам да превключи превключва и гасне за да не угасне трябва като изфорсирам и отпусна педала на газта да го натисна пак за да не угасне и тогава няма проблем държи си оборотите и не гасне така и не мога да разбера защо го прави.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мирише ли ти на газ
![]()
![]()
Значи колега прави го дори когато е топла не не ми замръзва изпарителя а самия изпарител е нов на 2000 км.и не мирише на газ но така и не мога да разбера защо гоправи.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
опитай се да вдигнеш от изпарителя оборотите на празен ход-явно си иска настройка таа газеницаlittlerock написа:bmwfena написа:замръзва ли ти изпарителя-кога го прави само като е студена лиlittlerock написа:От доста време е следния проблем в началото си викам не ми се занимва ама взе да ми писва та да мина директно на проблема.
Паля на бензин карам и като река да прехвърля на газ било то в движение или на място ако е в движение се получава едно забиване в първия момент и изведнъж отлепя а ако е намясто форсирам да превключи превключва и гасне за да не угасне трябва като изфорсирам и отпусна педала на газта да го натисна пак за да не угасне и тогава няма проблем държи си оборотите и не гасне така и не мога да разбера защо го прави.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мирише ли ти на газ
![]()
![]()
Значи колега прави го дори когато е топла не не ми замръзва изпарителя а самия изпарител е нов на 2000 км.и не мирише на газ но така и не мога да разбера защо гоправи.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Вдигам ги но те все на 700- 800 си стоят само дето като пусна повечко и двигателя почва да губи обороти.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Вдигам ги но те все на 700- 800 си стоят само дето като пусна повечко и двигателя почва да губи обороти.
7 мнения
• Страница 1 от 1