[color=red]ИДИОТИЗЪМ[/color]

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

[color=red]ИДИОТИЗЪМ[/color]

Мнение от valeri » 22 Яну 2008, 22:13

Колеги ,помогнете :help: :help: :help: Тази вечер си измих колата на бензиностанция ОМВ и докато пиех кафе вътре ,някакъв ОЛИГОФРЕН е направил деруга през цялата лява половина на колата с нещо остро.Сами знаете как съм се почуствал като видях тази ВАНДАЛЩИНА.Направо ми притъмня пред очите.Ако някой знае начин да се оправи бебчето ми (без да се налага цяло пребоядисване на детайлите)нека помогне :help: Писна ми от тази идиотска държава,където някакви олигофрени избиват комплекси на гърба на нормалните хора.Още един път -ако можете; помогнете със съвет :help: :help: :help:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: [color=red]ИДИОТИЗЪМ[/color]

Мнение от bmwfena » 22 Яну 2008, 22:17

valeri написа:Колеги ,помогнете :help: :help: :help: Тази вечер си измих колата на бензиностанция ОМВ и докато пиех кафе вътре ,някакъв ОЛИГОФРЕН е направил деруга през цялата лява половина на колата с нещо остро.Сами знаете как съм се почуствал като видях тази ВАНДАЛЩИНА.Направо ми притъмня пред очите.Ако някой знае начин да се оправи бебчето ми (без да се налага цяло пребоядисване на детайлите)нека помогне :help: Писна ми от тази идиотска държава,където някакви олигофрени избиват комплекси на гърба на нормалните хора.Още един път -ако можете; помогнете със съвет :help: :help: :help:
я снимай я--ама ми намирисва на частично боядисване :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 22 Яну 2008, 22:40

добре,ще я снимам и ще пратя снимката но деругата е до кита абе вандалщина дано го има на камерите тоя идиот ще го одера жив ако го видя

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Яну 2008, 22:42

valeri написа:добре,ще я снимам и ще пратя снимката но деругата е до кита абе вандалщина дано го има на камерите тоя идиот ще го одера жив ако го видя
гадове колкото искаш :evil: :evil: :evil: а бе що си го изкарват на колата не мога да разбера--пожелавам им на тия затвор в Диарбекир :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: [color=red]ИДИОТИЗЪМ[/color]

Мнение от палара » 22 Яну 2008, 22:46

valeri написа:Колеги ,помогнете :help: :help: :help: Тази вечер си измих колата на бензиностанция ОМВ и докато пиех кафе вътре ,някакъв ОЛИГОФРЕН е направил деруга през цялата лява половина на колата с нещо остро.Сами знаете как съм се почуствал като видях тази ВАНДАЛЩИНА.Направо ми притъмня пред очите.Ако някой знае начин да се оправи бебчето ми (без да се налага цяло пребоядисване на детайлите)нека помогне :help: Писна ми от тази идиотска държава,където някакви олигофрени избиват комплекси на гърба на нормалните хора.Още един път -ако можете; помогнете със съвет :help: :help: :help:
Ако е дълбока нямаш шансове да я оправиш на старата имах такава драскотина съвсем повърхносна с какво ли не я мазах и няма оправия накрая един идиот ме удари та е боядисах и се оправи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 22 Яну 2008, 22:51

Колега, имаш ли застраховка? Ако да - минавай я там Приема се като вандалска проява!!! Ама ти трябва пълно каско!!! В булинс става!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от палара » 22 Яну 2008, 22:53

valeri написа:добре,ще я снимам и ще пратя снимката но деругата е до кита абе вандалщина дано го има на камерите тоя идиот ще го одера жив ако го видя
и аз бих ти помогнал много ме е яд на драскотини по колата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 22 Яну 2008, 23:14

Да върнат камерите. Виж го тоя и дружно да идем да се гаврим с него.!!!!
Мойта и тя е надрана така от някой доброжелател.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 22 Яну 2008, 23:25

Няма се плашиш ...Мойта я дерът нон стоп...Един път ми надраха предния капак в студ. град... После го пребоядисах целия и след около 1 седмица пак го надраха дори още повече... Пребоядисах я пак... Добре че майстора ми взема малко...Последния път 250лв за : заден десен калник, задните 2 врати, преден капак, дори бонус ми направи бъбреците черни....Което тука в софия ше ти вземат около 250 само за 1-2 детайла...
Изображение

Назад към E34