Проблем с ГНП и няма изход.
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Проблем с ГНП и няма изход.
Имам доста голям проблем с ГНП то. Ходих да го нагласят но нищо ненаправиха. Казаха ми че нещо отвътре се било прецакало.
Проблема е следкния. Като се запали колата сутрин оборотите са много ниски и неравномерни. След като позагрее започва да се оправя но неработи добре като е спряна. С една дума маистора каза че е бедна на гориво.
Като пусна ел. консуматор се увеличава играенето на оборотите.
Незнам вече какво да правя.
Всичко това е само като колата е на место спряла.
Каза ми след 2 седмици да му звуна трябвало да се свали помпата да се прати до Пловдив, там имало майстор които ще я отвори ще оправи каквото се било разхлабило и така. Но съм сигорен че за тази операция ще ми изка огромна сума, затова ако някой знае какво да направя нека ми ПОМОГНЕ
п.с Изчетох взички теми над 3 пъти. Но ако е нещо отвътре несмея да отварям.
Проблема е следкния. Като се запали колата сутрин оборотите са много ниски и неравномерни. След като позагрее започва да се оправя но неработи добре като е спряна. С една дума маистора каза че е бедна на гориво.
Като пусна ел. консуматор се увеличава играенето на оборотите.
Незнам вече какво да правя.
Всичко това е само като колата е на место спряла.
Каза ми след 2 седмици да му звуна трябвало да се свали помпата да се прати до Пловдив, там имало майстор които ще я отвори ще оправи каквото се било разхлабило и така. Но съм сигорен че за тази операция ще ми изка огромна сума, затова ако някой знае какво да направя нека ми ПОМОГНЕ

п.с Изчетох взички теми над 3 пъти. Но ако е нещо отвътре несмея да отварям.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- ludia
-
-
Аз искъм да утида при специалист. Който катопогледне като пипне и като направи 1 , 2 теста ще ми каже така и така така и така. Това е !
Писна ми да ходя нагоре надоло. В Супер дизел идиотите ми казаха нова помпа. Аз ги питах само ако не ми работи радиото пак ли нова помпа да си купя и подпалих. Просто незнам... В краи на смедка май такаще я карамдокато неизникне чудо.
Писна ми да ходя нагоре надоло. В Супер дизел идиотите ми казаха нова помпа. Аз ги питах само ако не ми работи радиото пак ли нова помпа да си купя и подпалих. Просто незнам... В краи на смедка май такаще я карамдокато неизникне чудо.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ludia
-
-
Днес говорих с маистора. Той каза че е направил всичко възможно за да постигне някакво реголиране.
Той каза че вътре пистите са се били захабили и нещо било амортизирано. Ремонта подлежи само в Пловдив.Някой там ги бил правел (сервиз на бош с оригинални части + гаранция).Сега колата работи доста по добре.За 2 часа каране из софия е притрисало само 2 пъти. Доволен съм от постигнатия(дори и малък) резолтат.
С паленето ще ви кажа как е утре сутрин
Той каза че вътре пистите са се били захабили и нещо било амортизирано. Ремонта подлежи само в Пловдив.Някой там ги бил правел (сервиз на бош с оригинални части + гаранция).Сега колата работи доста по добре.За 2 часа каране из софия е притрисало само 2 пъти. Доволен съм от постигнатия(дори и малък) резолтат.

колега колко 4овека ти казахме,4е е пло4ката,а ремонтирането и е доста спорен въпрос-пистите са на графитна основа и този които ги възстанови е само производитела с ново.Ако проблема и е в 4етеца да, но пистите не стават повярваи ми.Ти решаваи как ще деистваш,но според мен втора ръка работеща е наи-уда4ния вариант.Успехludia написа:Днес говорих с маистора. Той каза че е направил всичко възможно за да постигне някакво реголиране.
- ludia
-
-
В момента колата върви супер.Можеби зщото никога несъм я карал без да се чудя кога ще придърпа. В момента е идеална.Надявам се да неми създава ядове занапред. Само ще видя сега как харчи.
Ще пиша до седмица като я засека с точност.
Ще пиша до седмица като я засека с точност.

Същият проблем го имам и аз.Ходих тук там и накрая като бях в сервиз Юве едно момче се обади на представителя на бош,който по този въпрос каза....към края на януари ще се възобнови гаранционното обслужване на тия помпи и се очаква цената на тази печална плочка да падне.Аз за себе си реших,че ще изчакам до тогава и ще си взема новичка плочка поне нея да не я мисля.
- ludia
-
-
А ми ако някой се интересува мога да му дам тел: на майстора самоче ви предопреждавам че работи бавно и несе знае за 1 2 дена дали ште я започне голяма е шматка.Който иска тел: да пише на лс.
На мен точно най-големия майстор които се води за дизели ми я прати Боби се казва на 50г. Той си има някакъв сервиз който работи на частно там и там ми прави колата. Самоче докато отдели време за моята си мина 3 дена.
На мен точно най-големия майстор които се води за дизели ми я прати Боби се казва на 50г. Той си има някакъв сервиз който работи на частно там и там ми прави колата. Самоче докато отдели време за моята си мина 3 дена.

такива майстори имам много лоши впечатления...тип около 50-60 със синия престилка,дебели очила,плешив,мирише на лук и чесън и самочувствие вижте ме къв съм началник на ТКЗС-бобов дол и големи приказки и накрая една мизерия и половина...дано не е такъв ама от такива чичковци всеки е патил в 99 процента от случаите
13 мнения
• Страница 1 от 1