E34 M51D25

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

E34 M51D25

Мнение от His Shadow » 17 Яну 2008, 20:49

момчета трябват ми спешни мнения :shock: ей сега ми се обади на баща ми браточед който продава на една автокъща в швейцария и ми каза че до него са докарали една 525TDS 95-та година със всички екстри + някви партроници :mhihi: колата е от 1-ви собственик оставена със всичките сервизни шукарии но по думите на собственика колата имала проблем в помпата ( така са му казали от някой сервиз ) значи както си работела от време на време притрисал мотора иначе е на 191 000км и са абсолютно реални... той ми каза ходих вика тая сутрин да я запаля и вика не дава да помирише ключа :D принципно колата си е в движение но въпроса ми е ако е помпа какво по нея може да е ( не може ли да е нещо по дребно ) колата ми я дават за 3600лв + 1000лв докарване до хасково + такси абе излиза ми 5000лв а по неговите думи е мега запазена мотора не бил мит но светел отвсякъде а вътре и вън също била уникално запазена таааа много неща изприказвах но туй претрисане на мотора може ли да е от помпата или някоя дюзичка.. ? и възможно ли е проблема да се яви на 191к км ? абе да я зимам ли :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 17 Яну 2008, 21:02

зимай щом си мераклия всичко се оправя

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 17 Яну 2008, 21:02

айди дизелджии :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alb » 17 Яну 2008, 21:38

На ГНП се разваля плочката и хидравличното бутало. Буталото няма как да го ремонтираш, а плочката е възможно, но зависи и от майстора и от състоянието в което е. Ако се купуват нови са: плочка около 1000, а бутало 500 лв. Претрисането по принцип е от плочката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 17 Яну 2008, 22:46

Мани плочките в цяла европа новите са дефектни. Но може да си намериш на 2-ра ръка работеща. Даже тук някой продаваше и даваше гаранция. Варянта е да еземеш колата и да си смениш ГНП с уговорката ако не работи да го върнеш и парите да ти върнат. И да пипне твоя човек маркучите да види дали не са твърди на камък, че ако да е глава :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Яну 2008, 1:20

ти от много избиране ще се натресеш на някой грездей :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: от много избиране файда нема--да не си мислиш че кат е швейцарско и мед му капе от кюнкя :mhihi: :mhihi: и там има кюрдиш ман-кат ти лепнат един барак и ще ядеш луканката...ве ти нали щеше да си зимаш Кореец-зако ти са тиа дръгливи БМВта :mhihi: :mhihi: много харчат и пукат глави-мани ги ве :!: :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 18 Яну 2008, 9:44

кореец ше зимам ако не намеря читава Е34-ка чудя се къде ли са дизелджиите да не би :drinking: :have one: :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 18 Яну 2008, 9:58

mla86 написа:кореец ше зимам ако не намеря читава Е34-ка чудя се къде ли са дизелджиите да не би :drinking: :have one: :mhihi:

Дай некоя снимка да я видим колко е лачена бре :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тресе или от плочката на помпата или от задръстен въздушен,горивен филтър а може и с едно чистете на кулера да се разминеш.Ти си прецини ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 18 Яну 2008, 10:04

ам снимки няма как да дам :( то и аз не съм я виждал то днес го инструктирах какво да погледне да видим довечера а принципно е скаран с компютрите :mhihi: а ок де ако наистина е на 191к км възможно ли е тая плочка толкова рано да се бъгне

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 18 Яну 2008, 11:51

Ако е дюзичка има едно тракане докато се штопли.
Претрисането то кво да е щом от време на време ....... плочката , аз заради ледовете и на мен ми претриса но про мен се оказа предния ляв тампон на вдигателя ;)
Има за по 300-400лв плочки във форума ....... ако ти е на сърце земай я
още повече, че щом ти се е обадил не ми се вярва родата да ти го ......

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 18 Яну 2008, 12:56

Wenzy написа:Ако е дюзичка има едно тракане докато се штопли.
Претрисането то кво да е щом от време на време ....... плочката , аз заради ледовете и на мен ми претриса но про мен се оказа предния ляв тампон на вдигателя ;)
Има за по 300-400лв плочки във форума ....... ако ти е на сърце земай я
още повече, че щом ти се е обадил не ми се вярва родата да ти го ......

Абе братче роднина как може те прецака, друг така не може!

Взимай! Аз моята когато я взимах от тук БГ, нищо не съм знаел за глави, помпи и т.н. ама ей го на колицата не ме е оставила до сега!
А на брат'чеда на баща ти му кажи да внимава и както си му казал така да гледа там!
Успех!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 18 Яну 2008, 14:09

Здравейте,
Не са ли малко тези 191.000 км "реални", мен това ме съмнява(вчера ми показа кола на 3 години която е на 490.000 км). А след като е казал реални за тези км трябва да се внимава и за другите неща. Просто кажи на братчедаси да я разгледа хубавичко преди да я плати.
От друга страна няма нещо което да не се оправи.
Поздрави и успех

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 18 Яну 2008, 15:31

ще я взимам :) скоро очаквайте снимки като пристигне в БГ :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 18 Яну 2008, 16:06

ей ся пак говорехме : студена вика чакмак е вика изчаках я да загрее маркучите не ги надува после я угасил и вика след 10 мин пак я запалих пак чакмак а вика кат притриса некво леко тракване са чувало... вика за мен е няква дюзичка ама нз ама викат кат цяло вътре вънка е все едно от завода :D ся ТЪРСЯ АВТОВОЗ КОЙТО ДА ИДЕ ДО ШВЕЙЦАРИЯ И ДА МИ Я ДОКАРА НА ПЛАТФОРМА ДО ХАСКОВО

че неговия човек си е тръгнал вчера и ще ходи чак след 10 дена ако до тогава някой ми изкчи с оферта ще е идеално :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 18 Яну 2008, 17:58

абе дано е читава щото по това дет казваш 3600лв са 1800евро всеки може да цъкне по немските сайтове и да види дали може да се вземе за тея пари тдс камо ли 95 с все екстри пък и в тея 3600 лв май има и малко за твоя роднина -безплатен обяд нема , та дано слу4иш 4е тея пари смешни малко успех

Следваща

Назад към E34