Относно музика в е34
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Относно музика в е34
Колеги моля разгледайте тази тема, която разчоплихме с колегата в подфорума Car аудио и видео. Можете да видите въпросната по-мощна хай фай система на този линк
Въпроса ми е как точно ще се монтират тези по-малките тон колони отзад (става въпрос за тези които са на тавана) и има ли прокарани кабели за пищялките които седят на основата на огледалата. А дали кабел с Номер 1 на втория линк е прокаран за всички автомобили или ще се налага преокабеляване?
Идеята ми е за подсилване качеството на звука в автомобила не толкова за силата. Мисля да разположа единия усилвател за тонколоните които са в купето, където оригинално си е предвидено място, а усилвателя за суббуфера под седалките.
За сега всичко е проект, но надявам се лятото да го осъществя (или по-скоро)
Чакам коментари
Въпроса ми е как точно ще се монтират тези по-малките тон колони отзад (става въпрос за тези които са на тавана) и има ли прокарани кабели за пищялките които седят на основата на огледалата. А дали кабел с Номер 1 на втория линк е прокаран за всички автомобили или ще се налага преокабеляване?
Идеята ми е за подсилване качеството на звука в автомобила не толкова за силата. Мисля да разположа единия усилвател за тонколоните които са в купето, където оригинално си е предвидено място, а усилвателя за суббуфера под седалките.
За сега всичко е проект, но надявам се лятото да го осъществя (или по-скоро)
Чакам коментари

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Айде де няма ли някой да даде мнение или акъл??
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
ами колега и аз се бях засилил лятото да правя такива реформи,понеже боядисвах колата и после я разкостих от ватре да пера седалки и т.н. и идеята бе6е да си правя озву4ение на купето/седан/.обаче в последствие се отказах от рязане на ламрини и тем подобни а и не сам приварженик на разни туби басове а исках просто да си свири хубаво и по силно/в границите на нормалното/аз в момента са6то сам паинер 3600 прхварлих го от преди6ната кола/трабан4е
/от което сам доста доволен.и ре6их да заменя 4те колони сас са6тия размер 13см.бях се засилил на jbl но се отказах и си взех на herz от технополис два комплекта за 200лв.сас пищялки и филтри.сдобих се с триъгълни4ета/на огледалата за пищялки/и ги замених и об6то взето сам доволен.но доколкото разбрах и коли с по специялно озву4ение с пове4е колони и усилвател/оригинален/.целта ми е да се сдобия с такав и с 4еинджър и мисля 4е 6те се полу4и 6то годе прили4на музика поне за мен де
.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
BMWMHartge написа:явно няма музиканти тука
nema бате мина им модата преди 3 годинни тука има само мръсни тунингисти спрехме с музиките и са 4овъркаме моторите

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Zubcho написа:Айде де няма ли някой да даде мнение или акъл??
Колега, мина модата вече на бавно движещата се кола,а от нея се носи музика като от дискотека. И без това в сегашното ни ежедневие ни бомбардират с толкова много шум,че вече не са малко тези,който искат да избягат от шума и да отидат на някое спокойно и уединено място ,където дори и мобилните телефони няма да имат обхват..Освен това е доказано,че прекалено високият шум уврежда нервната система и слуха !
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колега, мина модата вече на бавно движещата се кола,а от нея се носи музика като от дискотека. И без това в сегашното ни ежедневие ни бомбардират с толкова много шум,че вече не са малко тези,който искат да избягат от шума и да отидат на някое спокойно и уединено място ,където дори и мобилните телефони няма да имат обхват..Освен това е доказано,че прекалено високият шум уврежда нервната система и слуха !
Разбирам да е някоя раздрънкана кола, която се чува двигателя вътре и затова да надуеш музиката , ама 5-цата е толкова тиха вътре и е много по-яко докато ускоряваш да чуваш приглушеното мъркане вътре,а след това да се кефиш на шумът от завихрянето на въздуха около огледалата и шума от гумите и като фон тиха музика .....
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа:Zubcho написа:Айде де няма ли някой да даде мнение или акъл??Zubcho написа:Айде де няма ли някой да даде мнение или акъл??
Разбирам да е някоя раздрънкана кола, която се чува двигателя вътре и затова да надуеш музиката , ама 5-цата е толкова тиха вътре и е много по-яко докато ускоряваш да чуваш приглушеното мъркане вътре,а след това да се кефиш на шумът от завихрянето на въздуха около огледалата и шума от гумите и като фон тиха музика .....
Абе аз съм писал в темата ми че искам подобряване на качеството на музиката а не силата!!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Баце моето мнение е че оригиналната музика в една Е34-ка си е направена доста прилично и качественно. Говоря от към качество не сила. Може би може да се заменят само някой компоненти с по качественни производители но нищо повече. Сега ако искаш и сила вече е друго нещо. Но да ти кажа аз миналата година се бях запалил да правя музики. Та рязах, правих. дадох едни 1000лв за що годе някаква музика. Първата седмица слушах силно и това беше. Като ти гръмне главата и ще видиш. Едно е да се качиш в колата на някой приятел и да послушаш няколко минути докато сте в колата. Но като си всеки ден в нея повярвай ми няма да издържиш дълго.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
9 мнения
• Страница 1 от 1