изненада ли ни снега
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
изненада ли ни снега

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз мойта я зарязах пред блока на гаджето, щото автомат и летни гуми = тенекиджия, бояджия и застрахователи

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- (OO==[][]==OO)
- кандидат ентусиаст
-
Нямах никакви проблеми из непочистената София
Отзад съм с със зимни 225/55 R15, а отпред летни 205/55 R15...
Кораба се представя по-добре от предишната ми Е30-ка touring

Отзад съм с със зимни 225/55 R15, а отпред летни 205/55 R15...
Кораба се представя по-добре от предишната ми Е30-ка touring

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: изненада ли ни снега
тва като антиреклама на автомата ми прили4а......ти имаи нови гуми и блокаж и снега да не е до краста ...да видиш тогазJANI написа::mhihi:![]()
много съм доволен от е34 автомат снощи закъсах поне 7-8 пъти като последния бе в 12.30 ве4ерта , и нямаше кой да помага та една лопата и 30 мин ровене , и лошото беше 4е неможех просто да зарежа колата защото ми са изгорели бая подгревни свещи и сутринта щях да го ям голям
та с 300 зора се изкара колата от преспата , ин4е автомата и зимния бутон много помагат
да знаете , ина4е тва 4е на всеки завой задника ме превари е друг въпрос

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70

Фенче, приятелю махни го тоя от аватара ти, моля те, много е гнусен

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
отива на заболекар 4овекоTod написа::OT:
Фенче, приятелю махни го тоя от аватара ти, моля те, много е гнусен![]()
![]()

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Определено в Пловдив снега ни изненада както секи път добре че днес вече не вали снощи ми се наложи да отида до центъра и не ме питаите как съм карал горе долу с вратите на пред

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз нямам проблеми
Вчера даже правих спускане от пистите на Витоша надолу , голямо пързаляне става
Има места дето скороста отива на 120 км/ч и е малко плашещо ,но колата като има гуми и човек и е свикнал ,няма особенни проблеми
От автоматик малко се страхувам, няма ли го педала на съединителя да го натискам чат-пат направо ме е страх
Излязох даже в егати стръмната улица в Драгалевци покрай пица "Чичовци",много народ боксуваха там с предните предавания ,аз някак закрепих скорост още от началото и се преборих на две коли дистанция зад един Лаен Крузър
Вижте тази тема в Основния форум
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=74548
Изчетете я цялата, много ме нервираха някои хора ,дето нищо не правят за да се преборят с предразсъдъците и страха
Георги Пенчев

От автоматик малко се страхувам, няма ли го педала на съединителя да го натискам чат-пат направо ме е страх

Излязох даже в егати стръмната улица в Драгалевци покрай пица "Чичовци",много народ боксуваха там с предните предавания ,аз някак закрепих скорост още от началото и се преборих на две коли дистанция зад един Лаен Крузър

Вижте тази тема в Основния форум

Изчетете я цялата, много ме нервираха някои хора ,дето нищо не правят за да се преборят с предразсъдъците и страха

Георги Пенчев
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Карах вчера 4:30 часа на магистрала Тракия в най-лошото време... Колата върви страшно уверено и утъпкваше непочистената магистрала Тракия. Безкрайно съм доволен
Бяхме 3-ма души с немного багаж. Въпреки безкрайно предпазливото ми шофиране и спазване на дистанция от порядъка на 70 до 100м не ме подведе нито 1 път. Едва накрая имах затруднения на един паркинг в Сф и леко се разочаровах че позатънах и ми трябваше доста време и "клатене" напред-назад за да паркирам, но когато слезнах видях сняг до халогените и се успокоих, че проблема всъщност е заради кофти обстановката.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Gemar написа:Карах вчера 4:30 часа на магистрала Тракия в най-лошото време... Колата върви страшно уверено и утъпкваше непочистената магистрала Тракия. Безкрайно съм доволенБяхме 3-ма души с немного багаж. Въпреки безкрайно предпазливото ми шофиране и спазване на дистанция от порядъка на 70 до 100м не ме подведе нито 1 път. Едва накрая имах затруднения на един паркинг в Сф и леко се разочаровах че позатънах и ми трябваше доста време и "клатене" напред-назад за да паркирам, но когато слезнах видях сняг до халогените и се успокоих, че проблема всъщност е заради кофти обстановката.
Moйта беше същата и даже по зле отпред на муцуната като ходих на предния сняг до Пловдив. Добре, че в работата имаме топъл гараж да я размразя

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
nikol78 написа:Определено в Пловдив снега ни изненада както секи път добре че днес вече не вали снощи ми се наложи да отида до центъра и не ме питаите как съм карал горе долу с вратите на пред![]()
![]()
Като гледам кмета Атанасов, какъв екземпляр е турил за шеф на
"Чистотата"/Радослав Кошински 28 годишен с доста мутренско излъчване/ пък и изказването което цетират в в. "24 часа" от вчера сутринта е в същия самонадеян тон!

Савсем вероятно е и есенния листопад да се окаже бедствие с въпросните господа!

Good Luck
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Tod написа:nikol78 написа:Определено в Пловдив снега ни изненада както секи път добре че днес вече не вали снощи ми се наложи да отида до центъра и не ме питаите как съм карал горе долу с вратите на пред![]()
![]()
Като гледам кмета Атанасов, какъв екземпляр е турил за шеф на
"Чистотата"/Радослав Кошински 28 годишен с доста мутренско излъчване/ пък и изказването което цетират в в. "24 часа" от вчера сутринта е в същия самонадеян тон!![]()
Савсем вероятно е и есенния листопад да се окаже бедствие с въпросните господа!

То снега, че винаги ни изненадва си е ясно. Ама тая киша и после студ ми изигра лоша шега тази сутрин.
Паля аз кораба да ходя на работа, че имаше сняг под колата имаше... ама потеглям аз едва едва, ама колата не помръдва, давам и аз повечко ряз, буксува като луда... стигам чак до асфалта от въртене, пушат гуми пък аз се движа с 1 км/ч. На 5-тия метър се реших все пак да излезна в студа да видя дали несъм забрал някое ледено блокче, пък то се оказа че предна лява гума изобщо не се върти... Спирачния апарат и диска бяха ледено кубче.
Паля аз кораба да ходя на работа, че имаше сняг под колата имаше... ама потеглям аз едва едва, ама колата не помръдва, давам и аз повечко ряз, буксува като луда... стигам чак до асфалта от въртене, пушат гуми пък аз се движа с 1 км/ч. На 5-тия метър се реших все пак да излезна в студа да видя дали несъм забрал някое ледено блокче, пък то се оказа че предна лява гума изобщо не се върти... Спирачния апарат и диска бяха ледено кубче.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:От автоматик малко се страхувам, няма ли го педала на съединителя да го натискам чат-пат направо ме е страх![]()
Георги Пенчев
Аз с гуми за мъгла пак се справям то си е и до майсторлък

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2