Много съм доволен :-)
Модератор: Технически модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Много съм доволен :-)
Току-що си влизам и сядам на компютъра да напиша за това ,как за пореден път се убедих,че тия нашите коли нямат спиране и ,че може да се разчита напълно ,ако им се обръща нужното внимание с подръжката по време на експлоатацията им ...
От сутринта с един приятел тръгнахме да си направим една разходка из Сърбия
Голям тур направихме ,1010 км от сутринта до удеве , като изневиделица покрай Ниш видяхме една табела за техния единствен зимен курорт Копаоник и веднага без да му мислим тръгнахме натам.Планина,сняг по пътя, хората от околните села продават вериги ,защото явно Сърбите незнаят какво е това зимна гума и когато започнахме дългото изкачване нагоре с много стръмни и обратни завои ,всички те ми правеха жестове,че трябват вериги за сняг а аз и приятелчето отвътре смях
Поне 100 км дефиле с изкачването и спускането към Кралйево се събраха,никак икономичен режим,разни коли се влачиха по пътя та ги поодрах едно хубаво,добре ,че с полицията си нямахме разправии никъде.После магистрално каране до Београд с 180 - 200 км/ч постоянно,там разходки пеша ,после с колата - града е много голям ,всичко беше супер.От Београд до Ниш в разстояние на 235 км пак държах същото темпо и на финала като направихме една сметка за разхода на гориво и стана така ,че излязохме с 98 литра за 1010 км, около 9,7 л/100 км
Толкова съм доволен,че за пореден път след силов маратон зад граница се прибрах безаварийно и точно по график предварително на ум измислен ,че няма накъде
Не съжалявам за нито един лев даден по поддръжката на автомобила и на всички искам да кажа,че техническото състояние и гумите са най-важното нещо ... Може колата да е със скъсани седалки, да няма стерео или пък шпер ,но всичко гледа ли се ,няма толкова преданна техника
п.с. Темата не е свързана съвсем с тематиката на този подфорум,но реших с вас да споделя,че сме в един отбор
Георги Пенчев
От сутринта с един приятел тръгнахме да си направим една разходка из Сърбия

п.с. Темата не е свързана съвсем с тематиката на този подфорум,но реших с вас да споделя,че сме в един отбор

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Ми нима си се съмнявал в здравината на Е34 М50.Здраво куче се оказа таа колица...много здрава
П.С.-мерси за корите--измръзна ми гъза днес ама махагона е сложен--благодарение на the_gate естествено
Ще черпя само при едно условие--да има старо сръбско

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- bmwfena
- БМВманиачения
-
не спами по темата ве..Пешек///peter написа:ебах ва в пияницитеаре идвай към София ве юнак и ми довлачи един работещ радиатор за моята

- Penchev
- Сватбаря
-
Пътищата им са добри в общия случай.От Ниш до Прокуплйе,там където е родена Цеца Величкович/Ражнятович
пътя беше много добър - осови линии, светлоотразителни колчета (които сме забравили отдавна в БГ) , но от там до Копаоник имаше два участъка от по поне 15 км ,където пътя беше на кръпки и неприятен в общия случай.В зимния курорт ми направи впечатление,че нищо не правят за почти отвесната земна маса, покрай пътя от която падат камъни и то много по пътя, такова нещо в БГ няма в такава степен.Пътя беше опесъчен ,сняг имаше доста ... После до Београд ,през Кралйево и Крагуйевац(видяхме фабриката на Застава
) пътя беше супер, за магистралата просто не говорим ... През цялото време сме се движели и гледали табели, уредено е движението като в Европейска държава,защото влизахме в два сравнително големи града и с лекота си продължихме по пътя сякаш сме си тамошни "србиянци"
Ето тази снимка е от Копаоник,облаците ниско а ние над тях, страшно слънце, синьо небе и блестящ сняг
Виждаха се Албанските планини,хванахме и едно радио
Малееее няма толкова грозен език ...
Георги Пенчев

Ето тази снимка е от Копаоник,облаците ниско а ние над тях, страшно слънце, синьо небе и блестящ сняг

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Аааа да, щях да забравя, радио ефира преливаше от "благодат" ,много ни беше кеф
С Бисер ще полеем корите на стара Сръбска музика
Е34
Георги Пенчев

С Бисер ще полеем корите на стара Сръбска музика

Е34

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
тва албанците са най опасните хора ве...не ги обичам....Пенчев--нямаш си на представа как с тоа махагон в мойта кола не мога да се прибера в къщи ве.....тва бивали да сме такива болници ве..таа болест БМВ--цял живот ще ни мъчи

- Penchev
- Сватбаря
-
Радвам се,че си доволен
И аз обичам много дървесината
Една хубава Е30/Е34/Е32 не видях в Сърбия
Да не кажа,че като цяло БМВ-тата са изключително малко,преобладават Заставите,Опел кадет Е,Голф 2,Лада петица
Това нещо ,което е тук в България с толкова много БМВ-та и какви ли не скъпи коли,го няма на Балканите никъде, та да не кажа и в половин Европа ...
Георги Пенчев

Една хубава Е30/Е34/Е32 не видях в Сърбия

Да не кажа,че като цяло БМВ-тата са изключително малко,преобладават Заставите,Опел кадет Е,Голф 2,Лада петица

Това нещо ,което е тук в България с толкова много БМВ-та и какви ли не скъпи коли,го няма на Балканите никъде, та да не кажа и в половин Европа ...
Георги Пенчев
колега защо се семняваш в колите ! аз с моита ходихме тая година два пъти до италия( за коли ) и само съм отварял капака за проверка на масло дип че моите приятели само се бъзикат с бемвето но несме имали никъкви проблеми ,пък и аз несем си и помислял.1300 до венеция още 1500 в самата италия и връщането та близо 4000км.лощото беше че за 2 ходения трябваше да сменям маслото,но пък си взех от там мобил които беше по ефтин от нашия и по хубав за сега
- Penchev
- Сватбаря
-
^ Не аз не съм се съмнявал ,защото имам 3 ходения до Швейцария, две до Италия, до германия един път, тук на Балкана почти навсякъде и никога не ме е оставила никъде, но понеже си е почти на 14 години а такива пътувания с адската газ и всичко да е точно,просто за пореден път се изкефих
За тези коли май почти нищо няма значение
Само си искат нужната подръжка навреме и газ до ламарините
При всички патувания я карам много здраво , в Хърватска например поддържам 220 км/ч почти в цялата държава, прелитам я за 2 часа дето е речено а колата само "прескача" всяка следваща граница,като прочетена страница ... Великолепни автомобили
Георги Пенчев

За тези коли май почти нищо няма значение

Георги Пенчев
ПРАВ СИ НИКОИ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪМНЯВА В ТАЗИ КОЛА, АКО ЕСТЕСТВЕНО Я ПОДЪРЖА!КАРАМ ВСЯКВИ КОЛИ НО КАТО СЕДНА В Е 34 УСЕЩАНЕТО Е ДРУГО .МИНАЛИЯ МЕСЕЗ МИ СЕ НАЛОЖИ ДА СПРЯ ОТ 180 НА 0 И ДОРИ НЕ СИ И ПОМИСЛИХ ЗА НАИ ЛОШОТО ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМАШЕ ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ.
ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА КОЛИТЕ И ЩЕ ГИ КАРАТЕ ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ!
ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА КОЛИТЕ И ЩЕ ГИ КАРАТЕ ОЩЕ ДОСТА ВРЕМЕ!
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4