Случвало ли ви се е?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Случвало ли ви се е?
Тия почивните дни по коледа ми се случи много, ама наистина много "приятна" случка. Пълня си резервоара до горе и след 26 км си спирам пред блока, 3 дни по-късно отивам на работа с колата и на първия светофар гледам таблото опа свети ми резервата на бензина
Казвам си споко нещо там дето мери е залепнало и затова, ама НЕ. Решавам да опипам терена и сипвам на ОМВ 5, 10, 15 , 20 литра
и се отказавам за повече. Бах ма'аму аз да не съм спукана цистерна - категорично не, просто някой си е наточил има няма 70 литра 95
Личи си как с тънка отвертка е прибрано лостчето, което заключва вратичката на резервоара и после с маркучето цок цок......Мама им мръсна крадлива.... Та към въпроса - случвало ли ви се е да ви претакват зелето чужди ръце

Личи си как с тънка отвертка е прибрано лостчето, което заключва вратичката на резервоара и после с маркучето цок цок......Мама им мръсна крадлива.... Та към въпроса - случвало ли ви се е да ви претакват зелето чужди ръце

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Мамка им копеленца
Сменяй алармата
Ако ми източат 70л. нафта на тия цени (не че е голяма разликата с бенза) сигурно ......
Имам един приятел,след много инциденти му писна да плаща за чужди грешки и:
- ПТП чупят му стопа слиза с един чук и чупи на виновника и двата стопа
- пред болака му счупиха страничното огледало - задигна си две
Не е решение ама успокоява

Сменяй алармата
Ако ми източат 70л. нафта на тия цени (не че е голяма разликата с бенза) сигурно ......
Имам един приятел,след много инциденти му писна да плаща за чужди грешки и:
- ПТП чупят му стопа слиза с един чук и чупи на виновника и двата стопа
- пред болака му счупиха страничното огледало - задигна си две
Не е решение ама успокоява

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Васко, верно ли ве човек.... Ама това до нас ли става??? М..а им мръсна крадлива... Има един злобен гад в нашия блок да знайш само той е !!! Ше прайм комбина да го тупаним май май...Ей тоя дето ми надра колата...Само той е...Сигурно си спрял някога до гаража му... Тоя дето ми надра колата...Ама оня ПОМНИ!!! И някой ден...... 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
на един приятел му изчезнаха огледалата от аудито и после всички аудита в квартала нямаха огледала...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
е да ама неговата кола 3 пъти я отваряха да я крадат и не успяват и то един път и посред бял ден
два пъти халогени, още един път фаровете с предната маска цялата и халогените, огледалата няколко пъти. то така неговата кола е станала на автоморга хем и каско има...

два пъти халогени, още един път фаровете с предната маска цялата и халогените, огледалата няколко пъти. то така неговата кола е станала на автоморга хем и каско има...

7 мнения
• Страница 1 от 1