bmw 525 tds относно обортомера

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

bmw 525 tds относно обортомера

Мнение от svetlin_rz » 28 Дек 2007, 10:57

Така пак здравей те :D
Зна4и като я взех тая Баварка собственика ми каза че таблото и било от бензинка а не на дизела щто незнам си кво .. :) и обортомера ми като е на празен ход показва 1500 оборота :(
|Не че ми пречи ама искам да го оправя щто като я изцепя минава 7000
Та да ли има някакв начин да се регулира да си отчита както требва 1000 :uups: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: bmw 525 tds относно обортомера

Мнение от slavianko » 28 Дек 2007, 13:28

svetlin_rz написа:Така пак здравей те :D
Зна4и като я взех тая Баварка собственика ми каза че таблото и било от бензинка а не на дизела щто незнам си кво .. :) и обортомера ми като е на празен ход показва 1500 оборота :(
Та да ли има някакв начин да се регулира да си отчита както требва 1000 :uups: :help:
За дизел добре е щом ти минава 7000 :mhihi: :mhihi:
Смени си таблото.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Re: bmw 525 tds относно обортомера

Мнение от svetlin_rz » 28 Дек 2007, 13:34

slavianko написа:
svetlin_rz написа:Така пак здравей те :D
За дизел добре е щом ти минава 7000 :mhihi: :mhihi:
Смени си таблото.

Е тя мого се режи но кажи знаешли некво дизелово и на кви пари ? да си купя

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

.....

Мнение от shengi » 28 Дек 2007, 13:44

Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7 :shock: :mhihi:

Потребител
Аватар

Re: .....

Мнение от svetlin_rz » 28 Дек 2007, 15:25

shengi написа:Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7 :shock: :mhihi:
:mhihi:

:mhihi: Ами гледам тука мн се базикате с това ,но асведа снимам клип как обортомера отива до 7000 абе луда работа той хич не е в ред то я ясно ама :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 28 Дек 2007, 15:56

svetlin_rz написа:
shengi написа:Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7 :shock: :mhihi:

:mhihi: Ами гледам тука мн се базикате с това ,но асведа снимам клип как обортомера отива до 7000 абе луда работа той хич не е в ред то я ясно ама :mhihi: :mhihi:
Де да ти бяха реални тез обороти на дизела :mhihi: :mhihi:
Баце пусни си една обявичка тука в купува гарантирам ти че до няколко дена ще намериш. Моето се беше прецакало преди няколко месеца и за два дена си намерих читаво тук от колега във форума за 50 кинта. Но при теб това е вариянта друг избор нямаш. А и сегашното ти табло ако е читаво пак можеш да си му вземеш някой лев като го пуснеш и него в продава :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Потребител
Аватар

Мнение от svetlin_rz » 28 Дек 2007, 16:25

slavianko написа:
svetlin_rz написа:

Де да ти бяха реални тез обороти на дизела :mhihi: :mhihi:
Баце пусни си една обявичка тука в купува гарантирам ти че до няколко дена ще намериш. Моето се беше прецакало преди няколко месеца и за два дена си намерих читаво тук от колега във форума за 50 кинта. Но при теб това е вариянта друг избор нямаш. А и сегашното ти табло ако е читаво пак можеш да си му вземеш някой лев като го пуснеш и него в продава :mhihi: :mhihi:[/

Да който иска колата му мн да варви или по дочно да вдика критичните обороти моля едто Ви обортомера чудо :) :mhihi: :mhihi:

Назад към E34