bmw 525 tds относно обортомера
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- svetlin_rz
- Потребител
-
bmw 525 tds относно обортомера
Така пак здравей те
Зна4и като я взех тая Баварка собственика ми каза че таблото и било от бензинка а не на дизела щто незнам си кво ..
и обортомера ми като е на празен ход показва 1500 оборота
|Не че ми пречи ама искам да го оправя щто като я изцепя минава 7000
Та да ли има някакв начин да се регулира да си отчита както требва 1000

Зна4и като я взех тая Баварка собственика ми каза че таблото и било от бензинка а не на дизела щто незнам си кво ..

Та да ли има някакв начин да се регулира да си отчита както требва 1000

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: bmw 525 tds относно обортомера
За дизел добре е щом ти минава 7000svetlin_rz написа:Така пак здравей те![]()
Зна4и като я взех тая Баварка собственика ми каза че таблото и било от бензинка а не на дизела щто незнам си кво ..и обортомера ми като е на празен ход показва 1500 оборота
![]()
Та да ли има някакв начин да се регулира да си отчита както требва 1000![]()

Смени си таблото.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- svetlin_rz
- Потребител
-
Re: bmw 525 tds относно обортомера
slavianko написа:За дизел добре е щом ти минава 7000svetlin_rz написа:Така пак здравей те![]()
Зна4и като я взех тая Баварка собственика ми каза че таблото и било от бензинка а не на дизела щто незнам си кво ..и обортомера ми като е на празен ход показва 1500 оборота
![]()
Та да ли има някакв начин да се регулира да си отчита както требва 1000![]()
![]()
![]()
Смени си таблото.
Е тя мого се режи но кажи знаешли некво дизелово и на кви пари ? да си купя
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
.....
Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7

- svetlin_rz
- Потребител
-
Re: .....
shengi написа:Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7![]()

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Де да ти бяха реални тез обороти на дизелаsvetlin_rz написа:shengi написа:Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7![]()
![]()
![]()
Ами гледам тука мн се базикате с това ,но асведа снимам клип как обортомера отива до 7000 абе луда работа той хич не е в ред то я ясно ама
![]()

Баце пусни си една обявичка тука в купува гарантирам ти че до няколко дена ще намериш. Моето се беше прецакало преди няколко месеца и за два дена си намерих читаво тук от колега във форума за 50 кинта. Но при теб това е вариянта друг избор нямаш. А и сегашното ти табло ако е читаво пак можеш да си му вземеш някой лев като го пуснеш и него в продава

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- svetlin_rz
- Потребител
-
Де да ти бяха реални тез обороти на дизелаslavianko написа:svetlin_rz написа:shengi написа:Ами нови са едни скромни 3-4 цифрени суми ми се върти из главата. Пробвай в автоморга /но като за твоя двигател/ с уговорката ако не стане да го върнеш. Или най добре тука в Купува да пуснеш обява и да се ослушваш в Продава. Все ще изпадне от някаде. Аз с моя бензин немога да мина 6500 ти с дизел над 7![]()
![]()
![]()
Ами гледам тука мн се базикате с това ,но асведа снимам клип как обортомера отива до 7000 абе луда работа той хич не е в ред то я ясно ама
![]()

Баце пусни си една обявичка тука в купува гарантирам ти че до няколко дена ще намериш. Моето се беше прецакало преди няколко месеца и за два дена си намерих читаво тук от колега във форума за 50 кинта. Но при теб това е вариянта друг избор нямаш. А и сегашното ти табло ако е читаво пак можеш да си му вземеш някой лев като го пуснеш и него в продава

Да който иска колата му мн да варви или по дочно да вдика критичните обороти моля едто Ви обортомера чудо

7 мнения
• Страница 1 от 1