Гасне изведнъж по време на работа - 524 тд
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
Гасне изведнъж по време на работа - 524 тд
К'ъв е случая- значи, карам си и изведнъж забива муцуната. И така 3-4 пъти за около 20 мин. каране. Нито прехълцва нито нищо. Като изгасне свети лампичката със дюзата (оранжевата). Иначе си пали от раз след т'ва.
Има си мощност, ник'ви грижи ... Като паля понякога същата лампичка свети бледо и тогава няма палене. Давам нов контакт ако светне ярко си пали, ако бледнее пак не пали.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Гасне изведнъж по време на работа - 524 тд
grunge_is_dead написа:К'ъв е случая- значи, карам си и изведнъж забива муцуната. И така 3-4 пъти за около 20 мин. каране. Нито прехълцва нито нищо. Като изгасне свети лампичката със дюзата (оранжевата). Иначе си пали от раз след т'ва.Има си мощност, ник'ви грижи ... Като паля понякога същата лампичка свети бледо и тогава няма палене. Давам нов контакт ако светне ярко си пали, ако бледнее пак не пали.
Колега,като начало провери буксата на умната дюза и ГНП-особено ако проблема ти се е появил след като си мил двигателя.
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
Гледах ги ... ама и без тва умната ми е "закрепена", ще гледам да я премеря днес. Ще пиша к'во съм сторил.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
grunge_is_dead написа:Гледах ги ... ама и без тва умната ми е "закрепена", ще гледам да я премеря днес. Ще пиша к'во съм сторил.
Кво ще рече закрепена бре колега

- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
Ами гледам е правена като за последно. Снаждана с едни къси кабели, заливана със силикон. Мерих я дава, 120 kOhm. Акумулатора сменях преди 3 дни, клемите съм ги зачистил.
5 мнения
• Страница 1 от 1