Пукната ли ми е главата и как мога да разбера
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Пукната ли ми е главата и как мога да разбера
Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
t_andonov написа:ако е пукната мъркучите ще станат кокал предполагам питаш за някъв дизел нали
не става въпрос за 520 24V 91г. бензин
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Твърди маркучи,побеляло масло на капачката и пръчката,двигателя прегрява,бяла пара от ауспуха.Е може и да е "само" гарнитура.А вода може да губиш и от радиатора за парното и от къде ли не още.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Пукната ли ми е главата и как мога да разбера
ми нема твърдиэмъркучи-нема пукната кратуна-квоси притесняваш и да е напукана има евтинжос--да му мислят дизелжииитеlittlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmwfena написа:ми нема твърдиэмъркучи-нема пукната кратуна-квоси притесняваш и да е напукана има евтинжос--да му мислят дизелжииитеlittlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.![]()
![]()
бат Цветико--да не скочиш пак
![]()
![]()
ами поне и ние да пукнем глава един път де---мааму стара
![]()
може да е спукана и пак да не са твърди мъркъчите разбирач

и за м50 ме съмнява да е ефтинджос

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ти си най умния ве...кво да спорим с тебеstambo_81dg написа:bmwfena написа:ми нема твърдиэмъркучи-нема пукната кратуна-квоси притесняваш и да е напукана има евтинжос--да му мислят дизелжииитеlittlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може да е спукана и пак да не са твърди мъркъчите разбирач![]()
и за м50 ме съмнява да е ефтинджос

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmwfena написа:ти си най умния ве...кво да спорим с тебеstambo_81dg написа:bmwfena написа:ми нема твърдиэмъркучи-нема пукната кратуна-квоси притесняваш и да е напукана има евтинжос--да му мислят дизелжииитеlittlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може да е спукана и пак да не са твърди мъркъчите разбирач![]()
и за м50 ме съмнява да е ефтинджос![]()

littlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.
ако се погледнеш в огледалото,не ти се вие свят и т.н. значи е добре главата ти

На бензин ли я карашlittlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
littlerock написа:Здравей те имам съмнения че главата ми е пукната.Марку4ите не са твърди нито ми хвърля водата но малко я губи или това е процес на обезвъздушаване на системата.И кои са признаците на пукнатата глава.
предното стъкло замъгля ли се от вътрешната страна може да са О пръстените или радиаторчето на парното и за това да губи антифриз
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Има монтирана газова и на газ я карам стъклото не бих казал че ми се запотява от вътре само сутрин и като пусна парното да духа на предното стъкло всичко си е ОК няма конденз на капачката нито на щеката и съм огледал всички възможни връзки за течове.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Има монтирана газова и на газ я карам стъклото не бих казал че ми се запотява от вътре само сутрин и като пусна парното да духа на предното стъкло всичко си е ОК няма конденз на капачката нито на щеката и съм огледал всички възможни връзки за течове.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2